Beckham: Ha kell, kapus leszek

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 30. 22:22
Megtartotta első sajtótájékoztatóját az AC Milan visszatérő világsztárja, az angol válogatott David Beckham Milánóban, a Palazzo Bagatti Valsecchiben. Becks megígérte, alázatosan küzd majd a piros-feketékért, ha kell, a kapusposztot is bevállalja, tudja, nincs bérelt helye a kezdőben. Meggyőződése, hogy a csapat képes a scudetto megszerzésére. Amikor meghallotta, hogy a Manchestert kapta a Milan a BL-sorsoláson, majdnem elsírta magát.


"Nagyon hiányzott a Milan, a társak, a szurkolók. Fantasztikus élményekkel gazdagodtam a fél év alatt, amit korábban itt eltöltöttem. Úgy érzem, ezúttal sem csalódom majd.

Hogy mi lesz, ha lejár a kölcsönszerződés? Meglátjuk. Most a legfontosabb, hogy hat hónapot tölthetek a Milannal, nagyon megtisztelő, hogy ismét rám gondoltak. Itt vagyok, hogy segítsek, győzni jöttem."

Beckhamnek nem lesz gondja a beilleszkedéssel, de Paolo Maldinivel, Kakával és Carlo Ancelottival már nem dolgozhat együtt. Mindenesetre úgy véli, a Milan képes legnagyobb céljai megvalósítására is.

"Amikor először meghallottam, hogy a Manchester United ellen játszhatok majd, majdnem sírva fakadtam. Elképesztő este lesz. Különleges a kötődésem a Unitedhez, a városhoz, a szurkolókhoz, nagyon sok barátom maradt Manchesterben. Álmaim klubja volt. Hét éve nem játszottam az Old Traffordon, és hogy ezt a Milan mezében tehet meg újra, csak még felejthetetlenebbé teheti az egészet. De tisztázzunk valamit, nagyon nem örülnék, ha az MU nyerne..."

A 34 éves középpályás hozzátette, még nem tudja, milyen posztot szán neki Leonardo mester, és azt sem, hogy már január hatodikán, a Genoa ellen számít-e rá. De annyira fűti a bizonyítási vágy, hogy bármilyen szerepkörben, "akár kapusként is" pályára lépne.

"A Milan minden évben bajnokesélyes, így most is. Nem lesz könnyű a dolgunk, hiszen az Inter nagyon jó passzban van. Ezzel együtt 2010-ben legfőbb célom, hogy megnyerjem a scudettót az együttessel.

Európába akartam jönni, de nem csak a vb-re gondolván, hanem a Milan miatt. Boldog lennék, ha Capello számolna velem, ám azt is tudom, erre nincs garancia. Kőkemény munka vár rám, és én állok elébe."
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu