Beckham megérkezett Milánóba!

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 28. 14:22
Megérkezett Milánóba a piros-fekete hívek által repesve várt David Beckham. Az angol válogatott középpályása a következő hat hónapban ismét az AC Milant erősíti majd, remélve, hogy ezáltal megválthatja a belépőt a dél-afrikai világbajnokságra utazó nemzeti csapatba is. A Sky Sport Italia információi szerint a rutinos játékos már hétfőn átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.


A hölgyek körében rendkívüli népszerűségnek örvendő 34 éves futballista repülőgépe délelőtt 11 órakor szállt le a milánói Malpensán. Bár újságírók és fotósok hada várta, Becks a klub küldötteivel gyorsan elviharzott a reptérről.

A Los Angeles Galaxytól kikölcsönzött futballista már a Rossonerik edzőközpontjában tartózkodik, ahol délután át is esik az orvosi vizsgálatokon. Ezt követően találkozik majd a Milan trénerével, Leonardóval, majd visszatér a luxushotelbe, amely az otthonául szolgál majd a következő fél évben. 

Az extravagáns középpályás 2009 tavaszán 13 mérkőzésen kétszer talált az ellenfelek hálójába a lombard csapat színeiben. A milánói szurkolók bíznak benne, Beckhammel folytathatják remek szereplésüket a bajnokságban. Andrea Pirlóék egy meccsel kevesebbet játszva egyelőre a második helyen állnak a Serie A-ban, nyolc ponttal lemaradva a listavezető városi rivális, az Inter mögött. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu