Beckham is mehet az Old Traffordra

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 21. 13:04
Immár bizonyosnak tűnik: nyolc hosszú év után ismét felöltheti kedvenc csapatának mezét a Vörös Ördögök legendás középpályása, aki azóta megjárta a Real Madridot és az AC Milant, jelenleg pedig a Los Angeles Galaxyt erősíti. Jövő kedden rendezik ugyanis az Old Traffordon Gary Neville búcsúmérkőzését, amelyre meghívást kapott az egykori csapattárs, David Beckham is. A tapasztalt középpályás jelenlegi együttese néhány napon belül két bajnokit is játszik, de Bruce Arena vezetőedző az egyikről elengedte a sztárt. Ezután nyilvánvaló, hogy Becks is pályára lép Neville búcsúztatóján.


„Úgy érzem, Bruce is tisztában van azzal, mennyire fontos ez a mérkőzés Garynek! Számomra pedig mindennél fontosabb, hogy hazautazzak és játsszak Gary utolsó mérkőzésén” – jelentette ki Beckham.

A világsztár egykori edzője, Sir Alex Ferguson is nagyon várja már a Juventus elleni keddi találkozót. Nem csoda, pályafutása egyik legkiválóbb csapatának tagjait láthatja majd ismét együtt a pályán.

„Fantasztikus alkalom, hogy David Beclham is eljön Nicky Butt, Phil Neville, Scholes és Giggs mellett. Csodálatos, hogy ismét együtt lesznek ezek a játékosok. Nem is kérdés, hogy fantasztikus energiával töltötték meg az együttest, amikor megérkeztek a csapathoz” – jelentette ki a skót szakember.

A United-szurkolók mind a mai napig imádják Beckset, aki tavaly a milánóiak játékosaként már pályára lépett a világhírű arénában. Akkor a középpályás csereként lépett pályára, a lelátó népe pedig szinte őrjöngve köszöntötte kedvencét. A klasszist is nagyon meghatotta a fogadtatás, pedig tudta jól, a drukkerek nem felejtették el hőstetteit.

David Beckham annak idején tagja volt a „Class of 92” néven elhíresült manchesteri ificsapatnak, amelynek rajta kívül tagja volt Paul Scholes, Nicky Butt, Gary Neville és Ryan Giggs is. A klub szurkolói párás szemmel emlékeznek az akkori hősökre, akik később rengeteg csodálatos eredményt értek el Sir Alex Ferguson együttesében.

Neville a mostani szezon közepén jelentette be visszavonulását, miután az elmúlt két-három évben – súlyos bokasérülése miatt – már nem igazán került be a csapatba. Természetesen a klub nem felejtette el a kiváló védő lojalitását és remek eredményeit, ezért szervezett búcsúmérkőzést a tiszteletére.

Május 24-án a United ellenfele az a Juventus lesz, amellyel számos emlékezetes találkozót vívott. A torinóiak többször is borsot törtek az angolok elé, aki 1999 tavaszán a parádés BL-elődöntőben vágtak vissza.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu