Beckham a vb-ért kampányol Angliának

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 18. 21:09
David Beckham kinyitotta a száját. S ha ő kinyitja, az egész világ odafigyel. A modernkori labdarúgás egyik legnagyobb csillaga hazája érdekében tette mindezt. A Milan középpályása Anglia 2018-as vb-kampánycsapatát hivatott erősíteni - Gordon Brown miniszterelnökkel és Wayne Rooney-val karöltve.


„Minden játékos álma, hogy egyszer saját hazájában lépjen pályára egy világbajnokságon - kezdte szónoklatában David Beckham, amellyel Anglia hivatalosan is megnyitotta a 2018-as világbajnokság megrendezéséért vívandó kampányát. - Én tudom, milyen nagyszerűek is a szurkolóink és biztos vagyok abban, hogy remek, felejthetetlen hangulatot teremtenének a rendezvény ideje alatt.”

 

„Mindenhol teltház és fantasztikus atmoszféra veszi körül a futballt. Kérdezzék meg Zinedine Zidane-t, vagy Ronaldót, milyen érzés Angliában gyepre lépni. A szenvedély nem csupán a Premier League kelléke, az amatőr-bajnokságokban is meghatározó. Anglia eggyé válik egy-egy nagyobb esemény alatt, nincs még egy olyen ország, amely versenyre kelhetne mindezzel.”

 

A szigetországban eleddig egyszer rendeztek labdarúgó-világbajnokságot, viszont 1966-ban először és máig utoljára a háromoroszlánosok hódították el a trófeát. Nyilván ezt szeretnék megismételni kilenc esztendő múlva, s e gondolat megvalósításában a válogatott csapattársak mellett maga a miniszterelnök is partner.

 

Gordon Brown az ország első embere - aki egyébként teljes mellszélességgel a kampány mellé állt, miközben biztosított mindenkit a kormány támogatásáról -, Wayne Rooney egykori manchesteri csapattárs, és a két, még szerencsére köztünk lévő 66-os győztes, Sir Bobby Charlton, illetve Sir Geoff Hurst is részt vett a Wembley Stadionban megrendezett nagyszabású ünnepségen.

 

„2018-ban éppen harminckét éves leszek, ám ha mondjuk Ryan Giggsre és Paul Scholesra tekintek, máris bizakodóbb vagyok, hogy még én is ott lehetek azon a világbajnokságon - nyilatkozta Wayne Rooney, az MU csatárzsenije.

 

 

 

 

Címkék: david_beckham
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu