Bayern-hajrá, Roma-csapás, Chelsea-blama

Létrehozva: 2014. szeptember 17. 22:37
A Bayern München Jerome Boateng 92. percben szerzett találatával teljesen megérdemelten, 1-0-ra legyőzte a Manchester Cityt a Bajnokok Ligája E-csoportjának nyitányán. A bajorok végigtámadták a mérkőzést, rengeteg helyzetet kidolgoztak, Joe Hart és a felettébb defenzív angol bajnok végül mégsem húzta ki. A Barcelona nem villogott a 11 emberrel védekező APOEL ellen, Gerard Piqué fejese döntött. A Chelsea nagy győzelmi sorozata megszakadt, Cesc Fabregas első Kékek mezében szerzett góljára Klaas-Jan Huntelaar egy kontrából válaszolt. A Roma 5-1-es gázolással tért vissza a sorozatba, a Porto 6-0-ra intézte el a Debrecen-verő BATE-t. A Maribor a 92. percben tette semmissé a Manchester Unitedből hazatért Nani találatát. A Bilbao nem bírt a Sahtarral.


BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ, SZERDAI JÁTÉKNAP (E-, F-, G-, H-CSOPORT)
BAYERN MÜNCHEN-MANCHESTER CITY 1-0 (Boateng 90.)

Bayern: Neuer - Boateng, Benatia, Alaba - Rafinha, Alonso, Lahm, Bernat - Götze, Müller - Lewandowski.

Manchester City: Hart - Sagna, Demichelis, Kompany, Clichy - Fernandinho, Yaya Touré - Navas, Silva, Nasri - Dzeko.

---

AS ROMA-CSZKA MOSZKVA 5-1 (Iturbe 6., Gervinho 10., 31., Maicon 20., Ignasevics 51. - öngól, ill. Musa 82.)

AS Roma: De Sanctis - Maicon, Manolasz, Astori, Toroszidisz - Pjanic, Keita, Nainggolan - Iturbe, Totti, Gervinho.

CSZKA: Akinfejev - Mário Fernandes, Ignasevics, Nababkin, Berezuckij - Jeremenko, Milanov - Natcho, Tosics, Musa - Doumbia.


BARCELONA-APOEL 1-0 (Piqué 28.)

Barcelona: Ter Stegen - Alves, Bartra, Piqué, Adriano - Xavi, Samper, Sergi Roberto - Munir, Messi, Neymar.

APOEL: Urko Pardo - Guilherme, Carlao, Antoniadesz, Mário Sérgio - Tiago Gomes, Vinicius, Morais, Aloneftisz - Sheridan, De Vincenti.

---

AJAX-PSG 1-1 (Schöne 74., ill. Cavani 14.)

Ajax: Cillessen - Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen - Klaassen, Viergever, Serero - Schöne, Sigthórsson, Andersen.

PSG: Sirigu - Van der Wiel, Marquinhos, David Luiz, Maxwell - Verratti, Thiago Motta, Matuidi - Cavani, Ibrahimovic, Lucas.


CHELSEA-SCHALKE 1-1 (Fabregas 11., Huntelaar 62.)

Chelsea: Courtois - Ivanovics, Cahill, Terry, Filipe Luis - Matics, Fabregas - Ramires, Willian, Hazard - Drogba.

Schalke: Fahrmann - Höger, Ayhan, Neustadter, Fuchs - Boateng, Aogo - Sam, Meyer, Draxler - Huntelaar.

---

MARIBOR-SPORTING 1-1 (Zahovic 92., ill. Nani 81.)

Maribor: Handanovič - Stojanovič, Rajčevič, Arghus, Viler - Mertelj, Filipovič, Vršič, Ibraimi - Sallalich, Tavares.

Sporting: Rui Patrício - Sarr, Maurício, Jefferson, Cédric - André Martins, W. Carvalho - Silva, Carrillo, Nani - Slimani.


PORTO-BATE 6-0 (Brahimi 6., 32., Martínez 37., 57., Adrián 61., Aboubakar 77.)

Porto: Fabiano - Danilo, Maicon, Martins Indi, Alex Sandro - H. Herrera, Casemiro, Brahimi - Quaresma, Jackson, Adrián.

BATE: Csernik - Kagus, Filipenko, Mladenovic, Poljakov - Lihtarovics, Volodko, Olehnovics - Alekszievics, Gordejcsuk, Rogyjonov.

---

ATHLETIC BILBAO-SAHTAR DONYECK 0-0

Bilbao: Iraizoz - De Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Mikel Rico, Beñat - Muniain, Ibai, Aduriz.

Sahtar: Pjatov - Srna, Kucser, Rakickij, Azevedo - Fernando, Sztyepanenko - Costa, Teixeira, Taison - Adriano.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:

94.: Végeredmények: Ajax-PSG 1-1, Roma-CSZKA 5-1, Bilbao-Sahtar 0-0, Barcelona-APOEL 1-0, Bayern-Manchester City 1-0, Chelsea-Schalke 1-1, Porto-BATE 6-0, Maribor-Sporting 1-1.

90.: Bayern-Man. City 1-0: Megvan az áttörés a bajoroknak, akik nagyon, de nagyon rászolgáltak. Boateng volt az, aki balról nagyszerűen tekert a hosszú sarokba.


Goal Boateng - Bayern Munich 1-0 Manchester... by Replay-Video

90.: Chelsea-Schalke: A Chelsea óriásit hajrázik, egymást követik a szögletek.

85.: Chelsea-Schalke: Hazard ágyúzott fölé úgy 12 méterről, utána kapásból mellé helyezett Fabregas óriási labdájából, szintén nagy helyzetben.

80.: Bayern-Man. City: Robben hámozta át valahogy magát három emberen, közben a kezére is pattant a labda, a végén pedig eldobta magát. Színészkedett, de nincs sárga lap.

76.: Chelsea-Schalke: Rémy az üres kapura lőtt Fahrmann gyenge öklözése után, de Neustadter a gólvonalról mentett.

75.: Bayern-Man. City: A vendég védelem és Hart hősiesen tartja csapatát, ami addig rendben is lenne, míg nem az angol bajnokról lenne szó, a bajorok mégis tartalékosak.

74.: Ajax-PSG 1-1: Schöne szabadrúgásába beleütött Sirigu, fognia kellett volna, de inkább bevédte.

72.: Roma-CSZKA: Állt néhány percen át a játék az Olimpicóban, tűzijátékharcot vívott a két tábor...

71.: Chelsea-Schalke: Willian belépője miatt áll a játék, a Schalke húzza az időt, és igaza van, az utolsó négy egymás ellenin nem sikerült betalálni a londoniaknak, most ez az 1-1 sokat érhet.

70.: Ajax-PSG: Ibrahimovic szabadrúgása szállt a blokkról jócskán mellé.

68.: Bilbao-Sahtar: Az ukránok az imént betaláltak, de les miatt nem adták meg.

66.: Ajax-PSG: Lucas tekert be balról, szabadrúgásból, Marquinhos üresen bólintott mellé, ebben sokkal több volt, és a franciák már temérdek helyzetet hagytak ki...

62.: Chelsea-Schalke 1-1: A Kékek szögletéből indult a Schalke, Draxler lopta el a labdát Fabregastól, megindult, kitette balra Huntelaarnak, ő befelé húzott, majd a jobb alsóba helyezett.

60.: Bayern-Man. City: Fernandinho ért gyanúsan kézzel a labdába egy bal oldali szöglet után a hosszún, de tovább. Véleményes...

60.: Barcelona-APOEL: A hazaiak türelmesen passzolgatnak, a ciprusiak mindannyian védekeznek a 16-os előterében, nem egy látványos mérkőzés...

57.: Bayern-Man. City: A vendégek céljait jelzi, hogy James Milner érkezik a kispadról...

57.: Porto-BATE 4-0: Brahimi szabadrúgásból varrta be a jobb felsőbe, megvan a mesterhármasa.

50.: Roma-CSZKA 5-0.: Minden összejön az egyik oldalon, semmi a másikon, bal oldalról, élesen belőtt labdát Ignasevics fejelte a jobb felsőbe. Először Florenzinek adták, de ez öngól.

46.: Folytatáááás!

45.: Félidő mindenhol.

40.: Bayern-Man. City: A Kékek nagyon behúzódtak, a bajorok erőltetik, de egyelőre hiába.

36.: Bayern-Man. City: Sorjáznak a bajor helyzetek, legutóbb Lahm ugratta ki Lewandowskit, aki balra tolta meg Hart mellett, de éles szögből csak az oldalhálót találta el.

31.: Roma-CSZKA Moszkva 4-0: Gervinho robogott el a jobb oldalon, a védőket faképnél hagyta, bepasszolhatta volna, helyette elfektette védőjét egy lövőcsellel, majd a hosszúba helyezett.


Goal Gervinho - AS Roma 4-0 CSKA Moscow - 17-09... by Agell

28.: Barcelona-APOEL 1-0: Messi jobb oldali szabadrúgására Piqué robbant be, és bólintott a bal alsó sarokba, a kapusnak esélye sem volt.

22.: Bayern-Man. City: Dzeko cselezgetett, majd jobbról a hosszú mellé tekert centikkel.

21.: Bayern-Man. City: Kezd belemelegedni a Bayern, az előbb Müller fejesét védte bravúrral Hart, majd Götze jobb oldali beadásából a jobb alsóba tartó lövésére is leért.

20.: Roma-CSZKA 3-0: Maicon kapta vissza nagyszerűen Iturbétól a jobb oldalon, belefé húzott, majd éles szögből rátűzte, de ez Akinfejev hibája volt. Onnan nem lehet gólt kapni.

19.: Bayern-Man. City: nem valami izgalmas a nap rangadója sem, két óvatos csapat ismerkedik egymással.

17.: Barcelona-APOEL: egyelőre nincs túl akció a Nou Campban, kényelmesen fociznak a katalánok.

14.: Ajax-PSG 0-1: Lucas volt erőszakos és szerzett labdát, Ibrahimovicnak tette vissza, az ő lövését még egy védő hárította, ám Cavani ismétlését már nem tudta senki.

12.: Barcelona-APOEL: Messi szabadrúgását tolta ki a kapus a jobb alsónál.

11.: Chelsea-Schalke 1-0: Fabregas durván becsúszva, valószínűleg szabálytalanul szerzett labdát, amely Hazard-hoz került, ő balról befelé húzott, sarokkal tálalt a spanyol elé, aki balról bevarrta, megvan első gólja a Kékek színeiben.


Chelsea 1 - 0 Schalke Cesc Fàbregas by yarigavideo

10.: Roma-CSZKA 2-0: Gervinho kapta jobbról a labdát, három védő vette körbe, mégis levette, majd szépen a bal alsóba helyezett.

6.: Roma-CSZKA 1-0: Gervinho balról indult meg, befelé csinált meg egy cselt, mielőtt tökéletesen tálalt Iturbe elé, aki körül senki nem volt, be is varrta a jobb alsóba a labdát.

1.: Kék-pirosban a Bayern, égszínkékben a Manchester City, sárgában az APOEL, gránátvörös-kékben a Barcelona, kékben a Chelsea, zöldben a Schalke.

20:45: Elkezdték.

20:00: Lentebb immár az összes kezdőt olvashatjátok!

19:30: Köszöntjük kedves Olvasóinkat a szerdai BL-játéknapon, Bayern-City a sláger, de pályán a Roma, a PSG, a Barcelona és a Chelsea is. Kövess minden eseményt velünk a SportHirado.hu-n!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu