Barcelonai világbajnokot venne a Chelsea

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 7. 12:23
Nehezen, de elképzelhető, hogy hamarosan csökken a világbajnokok száma az FC Barcelonánál, igaz nem a legnagyobb sztárok egyike kerülne új csapathoz. Katalán médiaértesülés szerint a Chelsea szíves-örömest foglalkoztatná Sergio Busquets-t, akit 2013-ig szóló szerződés köt a gránátvörös-kékekhez.


 

A hírt az El Mundo Deportivo közölte.

A 22 éves védekező középpályás az elmúlt egy évben harcolt ki helyet magának a Barcában, majd a spanyol válogatottban is. Pedig mindkét együttesben óriási a konkurencia, de erősségeire Pep Guardiola és Vicente del Bosque is felfigyelt. Természetesen az ifjú Busquets kvalitásai az európai nagycsapatoknak is szemet szúrnak, nem is meglepő, hogy máshol is szívesen foglalkoztatnák.

Az El Mundo azért annyit sietetett leszögezni, egyáltalán nem biztos, hogy sikerrel jár a Chelsea. Guardiola ugyanis imádja Busquets játékát, egyelőre ragaszkodik a maradásához. Persze, nincs is nehéz dolga, hiszen a 2013-ig szóló kontraktus kellő stabilitást ad az elképzeléseknek.

A spanyol napilap szerint a londoniaknak hatalmas összeget kell ígérniük, visszautasíthatatlan ajánlatot kell tenniük ahhoz, hogy a Barca egyáltalán tárgyalóasztalhoz üljön. Igaz, Busquets távozása nem rendítené meg az együttest, hiszen ugyanarra a posztra igazolt idén nyáron Javier Mascherano.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu