Barca-Real 1-0, Villa a Camp Nouban!!!

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 9. 16:45
Internetes hírforrás szerint az FC Barcelona labdarúgója lesz David Villla, a spanyol labdarúgó-válogatott és az FC Valencia csatára. A goal.com úgy tudja, a két klub már megállapodott, ezt hamarosan hivatalosan is bejelentik az érintettek.


A roppant gólerős csatárért korábban a Real Madrid is harcolt, de végül nem egyezett meg a másik klubbal. Pedig már olyan pillanat is volt, amikor Florentino Perez elnök azt hangoztatta, órák kérdése a megállapodás…Nemrég aztán jött a madridiak Villa-pótlója, az Olympique Lyontól megszerzett Karim Benzema.

Az elmúlt egy-két hétben aztán nagyot fordult a világ, lévén színre lépett az FC Barcelona és Joan Laportta. Az addig makacskodó Valencia is változtatott álláspontján, már nem tartotta „mozdíthatatlannak” legnagyobb ászát. Villa pedig egyre közelebb került a Camp Nouhoz, sőt már azt is kijelentette, csak a Barca kedvéért változtatna munkaadót.

Csütörtökön délután aztán robbant az átigazolási piac, legalábbis a goal.com szerint. A korábban már többször „befürdő” portál most azt állítja, egy olyan személytől szerezte topsztoriját, aki rendkívül közel áll az idén triplázó katalán klubhoz.


David Villa érkezése azt jelentheti, hogy távoznia kell a 2006-os és a 2009-os BL-döntő egyik hősének, Samuel Eto’o-nak. A kameruni csatárászt a Manchester United és a Manchester City is szívesen alkalmazná, vagyis nem kell aggódnia a jövője iránt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu