Balotelli: Milan, Inter? Mindkettő!

Létrehozva: 2012. január 1. 19:35
Mario Balotelli, a Manchester City olasz válogatott csatára a People magazinnak megerősítette, hogy kapcsolatban áll korábbi munkaadójával, az Interrel, és annak városi riválisával, a Milannal is. Mindezt az átigazolási időszak nyitányakor árulta el...


Super Mario elmondta, mindkét milánói klub képviselőivel beszélt az elmúlt hetekben, de egyelőre nem tervezi, hogy klubot vált.

"Az Inter elnöke, Massimo Moratti azt mondta, rögtön visszavenne. Nagyon köszönöm, de egyelőre nem hagyom el az Eastlandset. Nem tervezem, hogy visszaköltözöm Olaszországba, bár igaz, hogy beszéltem a Milannal és az Interrel. Napoli? Szeretem a várost. De más klubok vonzanak, méghozzá Spanyolországból és Angliából."

Balotelli topformába lendült idén, nyolc gólt szerzett a PL-ben, összesen pedig már 11-nél jár az idényben. A napokban cigarettázási szokásairól kérdezte edzőjét az angol sajtó, mire Mancini: "Csak napi öt-hat szál, nem viszi túlzásba, de ha a fiam lenne, most fenékberúgnám, az biztos."

A 21 éves csatárt pihentette Mancini a 19. fordulóban, hiányoztak is a váratlan megoldásai, a City 1-0-ra kikapott vasárnap délután a Sunderland stadionjában.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu