Ballackot raportra várja Joachim Löw

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 22. 17:35
Felbőszítette a német labdarúgó-válogatott és a futballszövetség első számú vezetőit Michael Ballack, aki egy lapinterjúban bírálta Joachim Löw szövetségi kapitányt. Löw négyszemközt is beszélni akar a Chelsea játékosával, akit megfoszthat csapatkapitányi tisztségétől is.


 

Löw kemény hangú közleményben tájékoztatta a nyilvánosságot arról, hogy találkozni akar Ballackkal, mielőtt bármilyen lépésre szánná el magát.

A szakember „elfogadhatatlannak” minősítette csapatkapitánya megjegyzéseit. Ballack a Frankfurter Allgemeine Zeitungban (FAZ) azt mondta: Löwnek több tiszteletet és lojalitást kellene mutatnia a Nationalelf rutinosabb játékosai felé.

Az előzmény: Löw egy ideje mellőzi Torsten Fringset, aki azon gondolkodik, hogy emiatt lemondja a válogatottságot.

A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) által kiadott közleményben Löw így fogalmazott:

„Elmondom majd Michaelnek, milyen hihetetlenül csalódott vagyok amiatt a megoldás miatt, amelyet választott, és hogy a megjegyzései elfogadhatatlanok.”

„Ami ezt követően a döntésemet illeti, minden attól függ, hogyan alakul a beszélgetésünk.”

Megszólalt Theo Zwanziger, a DFB elnöke is, aki szintén csalódottságának adott hangot.

„Elszomorít ez a stílus. A megszólalásai miatt elég bonyolult és nehéz helyzet alakult ki. Az ilyen megjegyzések abszolút helytelenek. A Nationalelf sikere érdekében a szövetségi kapitány fennhatósága az elsődleges.”

Az ügyben még szerdán további fejlemények várhatók.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu