B-csapattal a River - Játékos Jenő

Szerző: JJLétrehozva: 2014. október 9. 14:20
A legutóbbi bajnok, listavezető River Plate a B-csapatát állítja ki az Argentin Kupa magyar idő szerint csütörtökről péntekre éjszaka rendezendő negyeddöntőjében. Ez lehet a Rosário Central nagy esélye, a középcsapat az esetleges sikerrel már csak két akadályra lenne a trófeától, amelynek köszönhetően 2006 után ismét a Libertadores-kupában szerepelhetne.


A River számára viszont gyakorlatilag tét nélküli a meccs, hiszen a "dél-amerikai BL-re" már bebiztosította a helyét, és teljes mértékben az újabb bajnoki cím elérésére koncentrál.

A Rosáriónak erre már vajmi kevés az esélye, a Copa Sudamericanából ("dél-amerikai El") pedig már kiesett, így az Argentin Kupa maradt a számára.

Argentínában nagyjából akkora a presztizse a kupának, mint hazánkban a Ligakupának, vagyis egyelőre meglehetősen csekély. Már csak ezért sem lehet től motivált a River, amelynek két nehéz bajnoki között (Boca, Newell's) kell 1000 kilométert utaznia.

Az egymeccses negyeddöntőt ugyanis nem a River stadionjában, és nem is Rosárióban rendezik, hanem egy távoleső helyszínen, a későbbi döntőnek otthont adó San Juanban, az Andok völgyében.

Oddsok
River Plate 2,10
Döntetlen 3,00
Rosario Central 3,30

Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!

FOGADÁSI INFÓK



Címkék: River Plate
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu