Az olaszok a Pool-Lokira emlékeztetnek

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 5. 10:45
Saját dolgát nehezítette meg a Fiorentina a Debrecen ellen a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján. Legalábbis Cesare Prandelli, a firenzeiek vezetőedzője szerint. A szakember úgy gondolja, hogy kiegyensúlyozottá vált csapata teljesítménye és folytatniuk kell ezt a sorozatot, hiszen már közelről látni az egyenes kieséses szakaszt. Manuel Pasqual, a lilák hátvédje nem akart állás foglalni a Loki erősségét illetően, mindössze annyit jegyzett meg, hogy érdemes megnézni, hogy mennyire megnehezítették a magyarok a Liverpool dolgát az Anfielden.


„Kicsit felemásan érzem magam a mérkőzés után. Biztos vagyok benne, hogy tudunk ennél sokkal jobban is játszani. Az első félidőben mi irányítottuk a játékot, mégis megnehezítettük a saját dolgunkat, hogy a szünet előtt bekaptunk egy gólt. A folytatásban már a megfelelő intenzitással, jól játszottunk, és úgy érzem, megérdemelten nyertünk" - nyilatkozta az összecsapást követően Prandelli.

A szakvezető szerint bizakodásra ad okot csapata játéka. „Kiegyensúlyozottá váltunk, ami már az eredményeinken is visszaköszön. Korábban csak álmodhattunk arról, hogy ilyen jól teljesítünk majd a Bajnokok Ligájában. Tovább kell folytatnunk ezt a jó sorozatot, hiszen egyre közelebb a továbbjutás."

Ha felettese nem is, Manuel Pasqual, az olaszok hátvédje szerint azért van még miben fejlődni. „Tovább kell fejlődnünk, főleg védekezésben. Ettől függetlenül ez egy nagyon fontos győzelem volt a számunkra és remélhetőleg a következő, Lyon elleni meccsen kiharcoljuk a továbbjutást is. Hogy túl erős vagy túl gyenge lett volna a Debrecen? Azt hiszem, elég, ha megnézzük, mennyire megszorongatták a Liverpoolt az Anfield Roadon." 

„Boldogok vagyunk a saját közönségünk előtt aratott győzelem miatt. Nyugodtnak kell maradnunk és csak a következő feladatra szabad koncentrálnunk, ebben az esetben a bajnokságra. A Lyon ellen is majd a saját stílusunkban kell játszanunk, és akkor biztosan nem lesz gond" - mindezt már Juan Vargas, a taljánok dél-amerikai szélsője tette hozzá. 

Néhány problémával biztosan szembesül majd Prandelli mester, hiszen elmondása alapján Adrian Mutu meghúzódott, Cristiano Zanetti pedig rúgást kapott a térdére. Emellett a 34. percben lecserélt Alessandro Gamberini esetében még várnak az orvosi vizsgálatok eredményére, hogy a találkozón megsérült játékosnak mennyit kell majd kihagynia. 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu