Az MU ellen debütálhat Andy Carroll

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 2. 13:08
Véget érhet Andy Carroll kálváriája, a Liverpool ragyogó téli igazolása a Manchester United ellen mutatkozhat be vasárnap délután, egy hónappal azután, hogy 35 millió fontért a Vörösökhöz szerződött.


Carroll combját korábban Dubajban és Svédországban is vizsgálták, utoljára december 28-án lépett pályára, akkor még persze a Newcastle Unitedben.

Az orvosok sokáig nem tudtak megnyugtató információval szolgálni felépülését illetően, de két hete már edzésbe állhatott, s a jelek szerint jól viseli a terhelést, így a Manchester United elleni bajnokira nevezheti is Kenny Dalglish menedzser.

A 22 éves, angol válogatott csatár a cserepadon kezdhet, s ha úgy hozza a sors, a második félidőben akár fontos szerephez is juthat.

Dalglish abban bízik, hogy Meireles, Aurelio és Agger is játékra jelentkezhet, amivel hivatalosan is véget érhet a sérüléshullám a Poolnál.

Még egy hír futott be a Mersey partjáról: a 14 éves, tehetséges középhátvéd Nial Heaton a Liverpool akadémiáját választotta a Bradford City korosztályos csapata helyett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Brown, Smalling páros a Liverpool ellen
Várhatóan Wes Brown és Chris Smalling kap helyet a Manchester United védelmének közepén a Liverpool elleni bajnoki szuperrangadón vasárnap....
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu