Az Arsenal elismerte a Barca közeledését

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 19. 13:22
Az Arsenal elnöke úgy nyilatkozott, a Barcelona felvette velük a kapcsolatot, de Cesc Fabregas továbbra sem eladó – legalábbis a londoniak nem szeretnének megválni tőle. Peter Hill-Wood ugyanakkor hangsúlyozta, hivatalos ajánlat még nem érkezett.


Cesc Fabregas átigazolási sagája már most a nyár egyik legnagyobb slágere, amelynek kapcsán legutóbb az Arsenal elnöke szólalt meg.

„Igen, (a Barcelona) beszélt velünk Cescről. Kapcsolatban vagyunk, de még nem tettek érte ajánlatot, mi pedig nem szeretnénk, ha Cesc elmenne” – nyilatkozta Peter Hill-Wood a Daily Mirror brit lapnak.

A sportvezető elmondta, megérti, hogy Fabregas katalán létére örömmel futballozna a Barcelonában, de amíg a gránátvörös-kékek csak tapogatóznak, aligha lesz megállapodás.

Andrej Arsavin állítása szerint Cesc az utolsó bajnokit követően apró ajándékot adott az Arsenal valamennyi játékosának, ami legalábbis feltételezi, hogy csapattársa a nyáron továbbáll.

A Barcelona tavaly 40 millió eurót ajánlott az Ágyúsok kapitányáért, de Sandro Rosell, a blaugranák elnöke elárulta, visszafogottabb idénye után ennyit most nem adnának érte.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu