Arsenal: 25 millió kevés Carvalhóért

Létrehozva: 2014. augusztus 20. 18:36
Az Arsenal a sokoldalú középpályással, William Carvalhóval erősítené meg keretét, de a Goal.com szerint 25 millió euró nem lesz elég céljainak elérésére a Sporting Lisszabonnál.


A portugál bajnokságban ezüstérmes zöld-fehérek ugyanis nagyjából 35 millió euróra taksálják a 22 éves, nagy reménységnek számító játékost, ám az Ágyúsok egyelőre 25 millióval próbálkoztak a szakportál szerint.

Nehezíti az ügyet, hogy Carvalho játékjogából nem csak a klubja, hanem egy befektetésekkel foglalkozó vállalat, a Banco Espirito Santo is részesedik 40 százalékkal, tehát a vételárral kapcsolatban velük is tárgyalni kell. A játékost egyébként a szuperügynök, Jorge Mendes képviseli, vele folytatják a tárgyalások legjavát le.

Arsene Wengernek márpedig ha van hiányposztja, akkor az a védelem tengelye és a védekező középpálya, pontosan itt érzi otthon magát a kiszemelt, aki az előző szezonban 29 mérkőzésen négyszer volt eredményes.

Ha már Arsenal, a Goal.com azt is tudni véli, hogy a csapat közel áll az Olympiakos görög válogatott középső védője, Kosztasz Manolasz megszerzéséhez. Érte nagyjából 10 millió eurót kell kiadni a görög bajnoknak.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu