Argentin csodatini a Chelsea látókörében

Létrehozva: 2011. október 19. 11:26
A jelen mellett a jövő is rendkívül fontos a Chelsea-nél, amely újabb ifjú labdarúgóval szeretné megerősíteni kilátásait. Argentin lapértesülések szerint a londoni klub a River Plate-tel kötne üzletet, ehhez jelentős kiadást készít elő.


 

A Kékek régóta figyelik a nagy múltú argentin együttes szélsőjét, Lucas Ocampost. A 17 éves labdarúgó stabil csapattagnak számít Matias Almeyda vezetőedzőnél, a második vonalban már három gólt szerzett.

Az Ole című napilap úgy tudja, a Chelsea közel 20 millió eurónak megfelelő összeget kínál a tiniért, hogy ezzel győzze le a szintén érdeklődő Manchester Unitedet és Liverpool FC-t.

A szakértők szerint Ocampos bámulatosan cselez, kiváló a technikája, korát meghazudtoló érettséggel rendelkezik. Sokan úgy vélik, képességeit csak Cristiano Ronaldo tudásához lehet mérni.

„Imádom őt, rengeteget nézem őt a tévében. Ő is a szélen futballozik, de a pálya közepén is kiváló, villámgyorsan lő kapura. Az egy-egy elleni helyzetekben is villámgyorsan feltalálja magát” – mondta Ocampos.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu