Aranylabdás védővel erősít a Juventus!

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 19. 13:14
Fabio Cannavaro, a Real Madrid aranylabdás védője a következő szezontól ismét a Juventus labdarúgója lesz - értesült elsőként a Sky Sport 24 televíziós csatorna. A világbajnok hátvéd egy plusz egy éves szerződésben állapodott meg a Zebrákkal, amelyet követően sportvezető lesz a neves klubnál.


A nyáron visszatér a Juventushoz a 2006-ban az újságírók által a világ legjobb labdarúgójának megválasztott Fabio Cannavaro.

A felek a Recreativo-Real Madrid mérkőzést követően egyeztek meg Huelvában, már csak a papírmunka van hátra. A 2009-2010-es szezonban biztosan a torinói védelem tengelyében láthatjuk majd a sztárt, de a kontraktusban további egy év hosszabbítás szerepel opcióként.

Miután szögre akaszotta futballcipőjét, sportvezetőként képviseli tovább a klubot négy évig.

A sztárt az utóbbi hónapokban szülővárosának klubjával, a Napolival hozták összefüggésbe, de a Tottenham, a Milan, a Bayern München és a Manchester City is vadászott rá.

2004 és 2006 között 74 mérkőzést játszott a és két bajnokságot nyert a Juventusszal, a csapatot a Calciopoli néven elhíresült bundabotrány miatt később mindkét címtől megfosztották, és a Serie B-be száműzték. Ezt követően "menekült" Madridba a távozó vezetőedző Fabio Capellóval és a középpályás Emersonnal egyetemben.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu