Aranylabdás a Milan hátvédsorában?

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 24. 11:53
Olasz lapértesülések szerint könnyen elképzelhető, hogy januártól az AC Milanhoz kerül Fabio Cannavaro, a Real Madrid aranylabdás középső védője. A rutinos futballistával egyelőre nem tudtak megegyezni a szerződés-hosszabbításról a spanyolok, és a világbajnok védőért csak úgy remélhetnek pénzt, ha télen el tudják adni.


Bár az elmúlt 18 hónapban rendszerint Nápolyba való visszatéréséről beszélt Fabio Cannavaro, lehet, hogy mégsem a dél-olaszországi csapatba játszik majd, hanem Milánóban folytatja pályafutását.

A 35 éves labdarúgó és a Real Madrid közötti szerződés-hosszabbítási tárgyalások megrekedtek, és elképzelhető, hogy a királyi gárda még pénzt szeretne látni a világbajnok futballistából. Cannavaro szerződése ugyanis 2009 nyarán lejár Madridban, és akkor már ingyen kell elengednie őt klubjának.

Olasz lapértesülések szerint a Milan szívesen venné az aranylabdás futballista érkezését, mivel komoly védelmi gondjai vannak: hosszabb ideje sérült ugyanis Alessandro Nesta és a nyáron igazolt svájci Philippe Senderos.

Elképzelhető az is, hogy Cannavaro nem télen, hanem csak nyáron kerül Milánóba, és 2010 nyaráig segíti majd a lombardiai klubot.

Januártól a milánói együttest erősíti majd kölcsönben a Los Angeles Galaxy angol középpályása, David Beckham is.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu