Anelka: A Tottenham nyeri a bajnokságot!

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 7. 12:36
Az Arsenallal és a Chelsea-vel is Premier League-et nyerő Nicolas Anelka úgy véli, az előző szezonban a negyedik helyen záró Tottenham Hotspur megnyerheti az Ágyúsok és a Kékek mellett a Manchester Unitedet, a Manchester Cityt, a Liverpoolt és az Aston Villát is felvonultató bajnokságot - olvasható a francia csatár nyilatkozata a The Sunon.


„Nagyon sokra tartom a Spursöt, számomra ők a bajnokság első számú esélyesei" – hangzott Anelka furcsa kijelentése, aki hozzátette, tetszett neki, ahogy a Tottenham repülőrajtot vett az előző szezon elején és ereje az utolsó pillanatig kitartott a City ellen.

A világbajnokságról botrányos beszólása után hazaküldött 31 esztendős francia csak érintőlegesen foglalkozott a londoni riválissal, inkább saját csapatának esélyeit elemezte.

„A mi célunk, hogy végre megnyerjük a Bajnokok Ligáját. Hogy tudunk-e triplázni, mint tavaly az Inter? Ennyire azért ne siessünk előre, éppen elég nehéz lesz megnyernünk a bajnokságot" – magyarázta a liga 2008/09-es gólkirálya.

Anelka ezt követően felsorolta riválisaikat, majd Wayne Rooneyhoz hasonlóan kijelentette, minden idők legizgalmasabb Premier League-szezonja következik. Az angol bajnokság augusztus 14-én kezdődik. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu