Ancelotti: Gólt akarunk lőni

Létrehozva: 2014. április 28. 20:24
Inkább fejben, mint taktikában dőlhet el a Real Madrid és a Bayern München csúcsrangadója a Bajnokok Ligája keddi első elődöntőjének visszavágóján – vélekedett Carlo Ancelotti vezetőedző, aki kitért Gareth Bale állapotára is.


A királyiak Karim Benzema találatának köszönhetően 1-0-s előnnyel érkeznek a címvédő otthonába, ahol a cél egyértelmű, gólt akarnak szerezni, amely rögtön azt jelentené, a németeknek legalább hármat kell rúgni.

„Akkor is továbbjuthatunk, ha nem vagyunk eredményesek, de a célunk, hogy betaláljunk – mondta hétfőn újságírók előtt az 54 éves szakember. – A Bajnokok Ligájában és a La Ligában szórtuk a gólokat, így ez reális célkitűzés."

„Több stílusban tudunk focizni, főleg támadunk, most pedig a fizikális és mentális erőnket próbáljuk a magunk javára fordítani" – tette hozzá kissé semmitmondóan az egy hete totálisan defenzív csapatával kapcsolatban.

„Ismerjük a Bayernt, tudjuk, mennyire nehéz feladat előtt állunk, és hülyék lennénk azt hinni, hogy már ott vagyunk a döntőben. Persze tisztában vagyunk, micsoda atléták alkotják a keretünket. Nem hiszem, hogy a taktika annyira sokban változna a múlt hétről és annyira számítana. A Bayernnek megvan a saját filozófiája, de most minden sokkal inkább fejben dől majd el" – vetített előre egy mezőnyben ugyanúgy egyoldalú mérkőzés képét Ancelotti.

Az is kiderült, hogy Gareth Bale hétvégi betegeskedése után felépült, így nincs akadálya kezdőbe nevezésének.

A Real Madrid várható kezdőcsapata: Casillas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Di María, Alonso, Modric - Bale, Benzema, Ronaldo.

A mérkőzés 20:45-kor kezdődik, élőben közvetítjük!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu