Ancelotti: Ez a legjobb csapatom

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 13. 18:24
Carlo Ancelotti több sztáregyüttest is edzett már, de szerinte a mostani Real Madrid a legjobb ezek közül. Úgy véli, a csapaton belüli egyensúly a kulcs a sikerekhez.


 

Carlo Ancelotti 2003-ban és 2007-ben Bajnokok Ligáját nyert a Milannal, a Chelsea-nél Lampard és Drogba kaliberű ászok dolgoztak a keze alatt, de a Paris Saint-Germainnél sem panaszkodhatott a „felhozatalra”.

Az olasz szakember ennek ellenére úgy tartja, a Bernabéuban még jobban el van kényeztetve, és hatalmas várakozásokkal tekint a madridi kaland elé.

„Ez a legjobb keret, amellyel valaha dolgoztam. Nagyon elégedett vagyok. A csapatunk fiatal, jó és erős” – jellemezte fiait a sikerkovács a Marca spanyol sportlapnak.

„Az előszezon mérlege egyértelműen pozitív. Nagyon jól dolgozunk, és az öltözői hangulat is kiváló” – mondta, burkoltan arra utalva, hogy José Mourinho regnálása alatt egyáltalán nem volt ilyen idilli a helyzet.

A Real Madrid valóban remekelt az elmúlt hetekben, a nyolc csapat részvételével megrendezett Bajnokok Kupáját egyenesen megnyerte az Egyesült Államokban, a döntőben a Mourinho-féle Chelsea-t legyőzve.

A keret nagyjából összeállt, az egyetlen komoly kérdőjel az, hogy Gareth Bale miatt bankot robbantanak-e, hogy szerződtessék a Tottenham Hotspurtől.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu