Ancelotti: Di María megy, Khedira nem

Létrehozva: 2014. augusztus 24. 13:49
Carlo Ancelotti megerősítette vasárnapi sajtótájékoztatóján, hogy Ángel di María távozik a klubtól a napokban, ám a szintén kérdéses Sami Khedirával számol a Real Madridnál.


A vezetőedző egész nyáron kitérő választ adott a nyári nagybevásárlással veszélybe került, egyébként a múlt szezonban és a világbajnokságon is kiemelkedően szereplő argentin ügyében, vasárnap azonban megtörte a jeget.

„Di María ezúttal nem edzeni jött, hanem elbúcsúzni – jelentette ki az olasz szaktekintély. – Még nem hivatalos, de folyamatban van ügye, megköszönjük mindazt, amit az egyesületért tett, és további sok sikert kívánunk neki."

„Nagyon jó kapcsolatot ápoltam vele, fantasztikus munkát végzett a Real Madridnál, de szerencsére tudjuk kivel pótolni. Az ő döntése volt a szakítás, mivel a klub mindent megtett annak érdekében, hogy maradjon, minden felajánlhatót felkínáltunk neki, ennek ellenére sem sikerült megegyezni, így elválnak útjaink" – indokolta a döntést.

A Manchester United tűnik a befutónak a villámgyors szélső ügyében a legutolsó pletykák szerint, főleg azután, hogy a szintén intenzíven érdeklődő Paris Saint-Germain kiszállt a versenyből. Óriási összeget kell fizetni érte.

Di María eladása mellett a szokatlanul bőbeszédű Ancelotti kitért Sami Khedira jövőjére is. „Az ő helyzetét is rendeztük, Khedira boldog, hogy maradhat, így rengeteg variációs lehetőségünk lesz a középpályán."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu