Ancelotti: Ashley Cole valóban lőtt

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 28. 18:54
Bár szerette volna eltussolni, a Chelsea hétfőn elismerte, igaz a vasárnap a News of the World által nyilvánosságra hozott információ, amely szerint Ashley Cole légpuskával eltalált egy 21 éves segédet. Carlo Ancelotti menedzser magyarázkodott a kínos történet miatt.


„Az a baj, hogy a fegyver az edzőközpontban volt, mi pedig nem tudtunk róla. Mindenki követett már el hibát élete során, túl kell ezen lépni. Cole a mi játékosunk, mindig jól viselkedett, játszik kedden" – kezdte a sajtótájékoztatón a szakember.

Az angol válogatott hátvéd még múlt vasárnap, az Everton elleni FA-kupás búcsút követően véletlenül találta el a vállán Tom Cowant, akinek sebét a klub orvosai látták el a cobhani központban.

„Nyilván nem örülünk, hogy ilyen történt, kivizsgáltuk az ügyet, egy balesetről van szó. Elismerte, hogy hibázott, először bocsánatot kért a sértettől, aztán tőlem, végül a csapattól" – tette hozzá a tréner, aki nem árulta el, milyen büntetést kapott a játékos.

A Daily Mail súlyos, 250 ezer fontos bírságról, a News of the World pedig tulajdonosi kivizsgálásról írt, míg az ESPN arról tudósított, hogy a fegyverügy csak a jéghegy csúcsa, hónapokkal ezelőtt elszabadultak az indulatok az együttesnél.

Ancelotti ezzel kapcsolatban a következőket mondta: „Cobham nem került ki az irányításunk alól, rend van! Ha valaki túllép egy határt, következményei lesznek. Senki sem mondhatja, hogy elfajultak a dolgok. Nincs hatalma a játékosoknak."

A Chelsea-nél ezzel tehát, ha nem is úgy, ahogy tervezték, de lezárult a pisztolyügy (persze az továbbra sem világos, hogyan került a fegyver az edzőközpontba, és hogyan találta el a futballista a gyakornokot), így készülhetnek a Manchester United elleni kedd esti rangadóra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Chelsea: áll a bál a fegyverügy miatt
Úgy tűnik, nem csak egyszerű pletykáról van szó, rendőrségi vizsgálat indul a News of the World vasárnapi értesülése után, miszerint Ashley Cole egy héttel ezelőtt egy légypisztollyal meglőtt egy fiatal segédet a klub...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu