Ancelotti a hétvégén aláírhat Londonban

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 14. 10:52
Hiába tett nemrég hűségesküt az AC Milanhoz, Carlo Ancelotti napokon belül szerződést köt a Chelsea labdarúgócsapatával. A Corriere dello Sport úgy tudja, az olasz szakember 2013-ig szóló megállapodást köt a londoni klubbal, fizetése 6 millió eurót garantál majd szezononként.


A napokban még egészen másról szólt a fáma, legalábbis erre utalt a tréner kijelentése.

„Nem jött el az ideje annak, hogy a helyettesemet kelljen megtalálni. A Milannal lesz a legtöbb esélyem a Bajnokok Ligája megnyerésére, ezért maradok” – szögezte le Ancelotti.

Az AC Milant nyolc éve irányító szakembert régóta csábítja a Chelsea, most úgy tűnik, Roman Abramovics tulajdonos végre révbe érhet.

Az olasz sportnapilap úgy tudja, Carlo Ancelotti vasárnap ír alá, miután szombaton bebiztosítja az AC Milannal a Bajnokok Ligája-szereplést. Ehhez az együttesnek le kell győznie idegenben az Udinesét, a három pont révén pedig eldől, nem végezhet a második helynél rosszabb pozícióban. Így biztos lesz a helye a legrangosabb európai klubsorozat főtábláján.

Nemrég a Milan két éves szerződés-hosszabbítási ajánlatot tett az edzőnek, de utána Silvio Berlusconi elnök erősen bírálta azért, hogy trófea nélkül maradt ebben a szezonban az együttes. Ancelotti ezért bontja fel 2010-ig szóló kontraktusát és távozik az angol fővárosba.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu