Álmatlan éjszakája volt a Realnak

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 4. 23:32
A Real Madrid csúnyán leszerepelt vasárnap este a La Ligában, csupán 0-0-s döntetlenre futotta az erejéből a nem túl acélos Osasuna otthonában. A rémálom ezzel nem ért véget. A játékosok nem tudtak aludni, akkora zajt csaptak a hazai ultrák szállásuk előtt.


Vérszegény játék és egy pont, teljes volt a csalódás, de a megpróbáltatások ezzel még nem értek véget. Az AS sportnapilap arról számolt be, a pamplonai szurkolók még rémesebbé tették a madridi sztárok estéjét.

Az ultrák már a meccs előtt a "Cristiano, meghaltok" rigmussal fogadták a királyi gárdát, s a találkozó alatt és után sem csitultak a kedélyek.

Nehezen jött álom a blancók szemére, hát még azután, hogy megérkeztek a csapat szálláshelyéhez az Osasuna fanatikusai. Letáboroztak a hotel elé, ahol kis túlzással átordítozták az éjszakát.

A Real nem tudta megelőzni a Barcelonát, de amit elmulasztott, bepótolhatja vasárnap a Mallorca ellen, ha nyer - ideiglenesen, legalább két órán át - tabellaelső lesz, a katalánok meccse ugyanis később következik a programban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu