Akit elsőként dobhat ki Mourinho

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 22. 14:22
José Mourinho – ha valóban ő lesz a Chelsea régi-új menedzsere – elsőként David Luiztól válhat meg a nagytakarítás keretében. Nem tartja sokra a loboncos brazilt.


 

Amennyiben José Mourinhónak ismét bizalmat szavaz Roman Abramovics, elsőként David Luiz távozhat a Stamford Bridge-ről a Daily Mail értesülése szerint.

A Special One állítólag nincs kibékülve a 26 esztendős brazil képességeivel, és szerinte sem középhátvédként, sem szűrőként nincs a csapat hasznára.

A Chelsea mintegy 25 millió fontot kasszírozna Luiz eladásából, sajtóhírek szerint a Barcelona és a Real Madrid is kacérkodik vele.

A katalánok ugyanakkor csak vész esetén tennének ajánlatot érte, az első számú kiszemelt Thiago Silva a Paris Saint-Germainből.

Mourinho a védelem közepére madridos kedvencét, Raphael Varane-t szeretné megnyerni, de erősen valószínűtlen, hogy az ifjú franciáról egykönnyen lemondanának a Fehér Házban.

A B-terv Kirjakovics Papadopulosz, a 21 éves görögért azonban túl sokat kér klubja, a Schalke 04, így az ő érkezése sem borítékolható.

Mourinho összességében egy középhátvédet, egy védekező középpályást és egy támadót szeretne szerződtetni a nyári átigazolási piacon.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu