Agüero táncba hívta a Chelsea-t

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 18. 23:32
Sergio Agüero, az argentin labdarúgó-válogatott és a mély hullámvölgybe kerülő Atlético Madrid csatára a The Sun hasábjain hízelgett a Chelsea-nek: "Beleillenék a Kékek játékába." Úgy véli, a Premier League legalább olyan erős bajnokság, mint a La Liga, s örül annak, hogy korábbi ékpárja, Fernando Torres megtalálta a boldogságát Angliában. Ám nem őt tartja a PL legjobb támadójának, hanem Didier Drogbát.


Agüero legfrissebb nyilatkozata arra utal, a londoniak már azzal lekötelezik, hogy érdeklődnek utána, s az argentin el tudná képzelni magát a Chelsea mezében.

"Ha a Chelsea érdeklődik utánam, annak meglehet az oka. Nyilván úgy gondolják, hogy sokat tudnék hozzátenni a játékukhoz. Magam is úgy hiszem, feküdne nekem a játékstílusuk."

A Kun becenévre hallgató játékos elmondta, nagy hódolója az angol futballnak, szerinte a Premier League-gel csak a spanyol élvonal vetekszik, ha összehasonlítjuk a topligák színvonalát. Úgy tartja, Didier Drogbának nincs párja a szigetországban, még korábbi csatártársa, Fernando Torres is csak utána jöhet a sorban.

"Voltak villanásai az Atléticónál, de itt jóval nehezebb dolga volt, nem hagytak neki sok területet a védők Spanyolországban. Persze ez egy csatár adottságaitól is függ, minél fürgébb és precízebb, annál jobban boldogul.

Jót tett neki a váltás, aminek én is nagyon örülök. Szerencsésnek mondhatja magát, hogy csak úgy termeli a gólokat a Liverpoolban."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu