Abramovics látni sem bírja Drogbát

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 8. 09:28
Rendkívül súlyos árat kell fizetnie Didier Drogbának a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntőt követő kirohanásáért, Roman Abramovics klubtulajdonos ugyanis látni sem akarja. A Chelsea orosz tótumfaktumának haragja olyan szintű, hogy a nyáron mindenképpen el akarja adni a magáról megfeledkezett, utóbb bocsánatért esedező elefántcsontparti labdarúgót.


Pedig a londoni csapat szurkolóinak nagy része és a játékostársak is úgy vélik, Drogba okkal támadt rá a vitatott jelenetek egész sorát hozó visszavágó játékvezetőjére. A Chelsea fontszázmilliókat invesztáló Abramovics azonban dühösen nézte Drogba magánszámát, amellyel sokat ártott a klub imidzsének.

A dühös támadó legfőbb bűne, hogy a televíziós kamerába üvöltötte véleményét („kib…ott szégyen”), amely nem volt éppen irodalmi stílusú. Ez vágta ki a biztosítékot a Chelsea hírnevére olya érzékeny orosz üzletembernél. Roman Abramovics nem is teketóriázott sokat, szinte azonnal döntött: Drogbának nincs helye a londoni csapatnál, mennie kell!!!

A futballista, heti 91 ezer fontos fizetést garantáló szerződése a jövő nyáron jár le, korábban arra is jó esély kínálkozott, hogy a felek hosszabbítanak. Most már szó sincs erről, széltében-hosszában azt beszélik az angol fővárosban, hogy a tavalyi BL-döntőn kiállított játékos új klubot kereshet magának.

Még mindig nem csendesedtek el a Chelsea-Barcelona BL-elődöntő hullámai, ahol a Barcelona a 93. percben szerzett Iniesta-góllal egyenlített és jutott a római fináléba. A játékvezető Tom-Henning Övrebőnek nem sikerült felnőnie a feladathoz, számos vitatott eset főszereplője volt. A Chelsea játékosai egy emberként rohamozták meg a meccs után, közülök Didier Drogba volt a legvehemensebb. Az elefántcsonparti támadó a lefújás után befutott a pályára és heves gesztikulálással adta tudtára a véleményét, majd a pálya szélén a kamerákba ordított: "kib...ott szégyen, ami velünk történt". A folyosón sem hagyta békén a norvégot.

"Rettentően fel voltam háborodva a meccs után, de látva a televíziós felvételeket, azt hiszem némileg túlreagáltam a dolgokat. Elismerem, nem volt szép, amit tévénézők milliói előtt csináltam, különösen pedig nem volt jó példa a meccset néző gyerekeknek. Már megbántam, hogy a pillanat hevében így elvesztettem a fejem, nem tudtam palástolni ingerültségem és csalódottságom. Bocsánatot kérek."

A meccs után a folyosó egyik sötét zugában a portugál védő José Bosingwa is kieresztette a gőzt. Az RTP televíziónak adott nyilatkozatában letolvajozta a bírót, hozzátéve soha többé nem szabadna sípot adni a kezébe.

"Sajnálom, ahogy viselkedtünk, hogy így kivetkőztünk magunkból. Nem nevezhettem volna tolvajnak, ezt most visszaszívom" - reagált a lehiggadt Bosingwa a Daily Mailnek.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu