A Tottenham 115 milliót akar Bale-ért

Létrehozva: 2013. július 28. 23:01
Tombol a vihar Gareth Bale körül, Cristiano Ronaldo óta nem látott, sőt, annál is nagyobb összegek keringenek a levegőben. A Daily Mail szerint világrekord ajánlatot utasított vissza a Tottenham, a Sunday Mirror tudja, miért!


Miközben André Villas-Boas azt hangoztatja, a walesi sérüléssel bajlódva marad távol a csapat edzőmeccseitől, a brit sajtó egybehangzó állításai szerint valójában kutya baja, és a háttérben kőkemény egyezkedés folyik.

A Marca már cikkezett róla, hogy az elnököt, Daniel Levyt a játékos a tárgyalásokra utasította. Ő tartja a szavát, de ez nem biztos, hogy azt jelenti, hogy teljesíti is Bale kívánságát, a távozást. A Daily Mail vasárnap ugyanis arról ír, hogy a Spurs első embere egy világrekordot jelentő ajánlatot utasított vissza, tehát 96 millió eurót meghaladó összeget.

Ezért a Sunday Mirror szerint egy utolsó, 100 millió eurós csomagra készülnek a spanyol fővárosban, tovább nem hajlandók menni, de hozzáteszik, hogy ez is kevés lehet. Ugyanis a londoniak telhetetlen elnöke 115, igen 115 millió eurót akar sztárjáért, aki a Marca korábbi beszámolója szerint hat esztendőre, évi 8-9 millió euróért írhatna alá.

A People pedig Real-közeli forrásokra hivatkozva állítja: csakis Bale a célpont és semmi kétség afelől, hogy sikerül-e még a nyáron megszerezni az Angliában a játékosok és az újságírók által is legjobbnak tartott futballistát.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu