A Real-sztár igent mondott, de...

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 21. 16:02
Na végre! A holland válogatott gólvágó Klaas-Jan Huntelaar a Bundesligában folytatja pályafutását - értesült a Bild német napilap. A Real-csatár elfogadta a VfB Stuttgart ajánlatát, amely 18+2 milliót ad érte a királyi gárdának. A bökkenő csak annyi, hogy a holland "kártérítést" követel a spanyoloktól, 2013-ig kötött szerződést velük a nyáron. Csak ha megegyeztek, akkor lehet a sváboké a támadó.


Klubrekordot jelentő 18 millió euróért szerződteti a 2007-es bajnok Stuttgart Klaas-Jan Huntelaart. Persze van miből, Mario Gomezért 35 millióval lepte meg őket a nyáron a Bayern München. Ha bejutnak a főtáblára a baden-württembergiek, akkor további kétmilliót utalnak a madridiak számlájára.

Huntelaar hétfőig kapott határidőt Jorga Valdano ügyvezetőtől, s délután közölte is döntését a németekkel. A nyár eleji nagybevásárlás után vált feleslegessé, januárban 20 millióért szerződtette 2013 nyaráig a Real.

A holland éppen ezért bánatpénzt követel, s eleddig nem jutott dűlőre a blancókkal, pedig már csak ez akadályozza meg abban, hogy aláírhasson új klubjánál.

A csatár Stuttgartban is évi bruttó négymillió euró körül keres majd, de adózott jövedelme jóval kevesebb lesz a szigorúbb németországi adószabályok miatt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu