A Real megtalálta Pellegrini utódját?

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 17. 09:10
Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid vezetősége máris megkezdte a tárgyalásokat a jelenlegi vezetőedző, Manuel Pellegrini utódját illetően. Az El Mundo Deportivo úgy tudja, a mostanság Üzbegisztánban dolgozó brazil Luiz Felipe Scolari lehet a királyi gárda új trénere.


Nem ülhet nyugodtan a székében a chilei szakember, hiszen az ibériai sajtó megszellőztette, világbajnok edzőre cserélnék le. Pellegrini sorsa nagyban múlhat a november 29-i El Clásicón, ahol a bombaformában lévő Barcelona lesz a madridiak ellenfele.

Luiz Felipe Scolarit nem kell bemutatni az öreg kontinens futballszurkolóinak. A 61 éves tréner brazíl és közel-keleti együtteseket követően ülhetett le irányította hazája, majd a portugálok nemzeti csapatát is. Előbbivel világbajnok, utóbbival Európa-bajnok lett. Ezt követően egy kevesebb, mint egyéves londoni munka következett, ám a Chelsea-vel nem tudott maradandót alkotni, míg az idei nyártól kezdve az üzbég bajnok, a Bunyodkor első számú szakmai felelőse. 

A távoli Ázsiából próbálja tehát elcsábítani Florentino Pérez a dél-amerikai edzőt. Ha csak a pénzen múlik minden, mélyen a zsebébe kell nyúlnia az elöljárónak, hiszen Scolari - ha minden igaz - a világ legjobban fizetett edzője jelenleg. Húszmillió eurót kap tizennyolc hónap alatt...

Valószínűleg a nyáron rekordösszegért leigazolt Cristiano Ronaldo örülne a legjobban Scolari érkezésének, hiszen a portugál válogatottnál már dolgoztak együtt - sikeresen.

A brazil szakember lehet egyébként a tizenegyedik edző a Real Madrid élén az ezredforduló óta...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu