A Real Madrid megegyezett Bale-lel?

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 23. 15:39
A spanyol sajtó kemény kampányt indított a Real Madrid és Gareth Bale ügyében, miután az egyik tekintélyes napilap lehozta azokat az értesüléseit, miszerint a spanyol klub már meg is egyezett a Tottenham Hotspur wales-i szélsőjével.


 

A Marca információi szerint Gareth Bale, a Tottenham Hotspur szélsője hatéves szerződést kötött a Real Madriddal, mely már régóta meg szeretné szerezni a walesi válogatott játékost, akit a 2012/2013-as szezonban a Premier League legjobbjának választottak.

A lap szerint az árról még vitáznak a felek, de az átigazolási díjat 80 és 85 millió euró közé teszi. "Gareth gyerekkora óta szeretne a Real Madridban játszani" - nyilatkozta korábban Jonathan Barnett, a 24 éves játékos ügynöke.

A spanyol klub akkor húzott bele jobban Bale leigazolásába, mikor kiderült, hogy a brazil szupertehetség, Neymar a rivális Barcelona csapatát választotta a nyári átigazolási időszakban.

Érdekes, hogy a hírre gyorsan reagált a Twitteren Ben Smith, a BBC sportújságírója, aki közel áll a játékoshoz, és elmondása szerint Bale jövője még korántsem biztos, de nem egyezett meg a Real Madriddal, és nem is kérte a Tottenhamet, hogy engedje el.

Ami biztos, hogy felpörögtek az események.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Man. United 60 milliót adna Bale-ért
Miközben a Manchester Uniteddal kapcsolatban napok óta minden csak a távozni akaró Wayne Rooney-ról szól, brit sajtóforrások szerint a klub az eddigi legkomolyabb ajánlattételre készül Gareth Bale-ért, a Tottenham Hotspur...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Real Madrid lemondott Bale-ről
Miután másodszor is elutasító választ kapott a Tottenham Hotspurtől, Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke úgy döntött, hogy lemond arról, hogy a nyáron megszerezze a londoniak wales-i szélsőjét, Gareth Bale-t. Véleménye...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu