A Real lecsaphat Mandzukicra

Létrehozva: 2014. június 10. 17:41
A Real Madridhoz közel álló tekintélyes Marca napilap szerint a friss Bajnokok Ligája-győztes csapat lecsaphat a távozási szándékáról hétfőn nyíltan beszélő Mario Mandzukicra a Bayern Münchenből.


Mandzukic 18 gólt termelt az elmúlt bajnoki szezonban, de a tavasz folyamán egyre inkább világossá vált, nem érzi jól magát a Bayernnél. A Német Kupa-döntőjére már nem is nevezték. Most véget vetett a találgatásoknak a horvát válogatott csatár, aki elismerte, szinte biztosan elhagyja Münchent.

"Bár felmerült a hosszabbítás is, de én azt mondtam, inkább elmennék, és találjunk erre valamiféle megoldást. Hálás vagyok a klubnak az eddigiekért, kiváló szakembernek tartom Guardiolát, sok szerencsét kívánok nekik a továbbiakra" - nyilatkozta. Képviselője májusban ült egy asztalhoz, Karl-Heinz Rummeniggével, a bajorok sportvezetőjével.

Most a Marca arról cikkezik, hogy a Real Madrid azonnal felmérte lehetőségeit és bejelentkezett a támadóért, de azt gyorsan hozzáteszi a lap, hogy B-tervként gondol a játékosra. Akkor fordulna komolyra érdeklődése, ha a Liverpoollal képtelen lenne megállapodni az angol gólkirályi címet szerző Luís Suárezzel. Ő ugyanis az első számú célpont.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu