A Real-elnök kinézte magának Berbatovot

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 6. 14:57
Rég hallottunk ilyenről…Ismét a Manchester Unitednél „nézett körbe” Florentino Perez és természetesen talált is olyan labdarúgót, akit szívesen látna a Real Madridban. A királyi klub elnöke ezúttal egy rutinos csatárra vetett szemet…


 

Úgy tűnik, Perez úrnak ismét eszébe jutott, hogy egyfajta nevelőcsapatként tekinthet a Vörös Ördögökre, hiszen az elmúlt években David Beckhamet, Ruud van Nistelrooyt, Gabriel Heinzét és legutóbb Cristiano Ronaldót is az Old Traffordról igazolta. Néhány hónapja még Wayne Rooneyért lelkesedett, de a támadó formája alaposan visszaesett.

Angol médiaértesülés szerint a válogatott csatár helyére a Man. United szurkolóinak korábbi „ellensége”, a két szezonon át kritizált Dimitar Berbatov került a nagy hatalmú elnök látókörébe. Berbatov sokszor egyedül viszi hátán a Man. Unitedet, a bajnokságban már 14 gólnál jár.

Természetesen az alapos formajavulás a bolgár futballista munkaadójának figyelmét sem kerülte el, az illetékesek szeretnék hosszabb távra is magukénak tudni. Ezért a támadónak új, heti 120 ezer fontos szerződést ajánlottak.

Persze, utóbbiról nyilván Florentino Pereznek is lenne vagy lesz véleménye…

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu