A Real 15 milliót bukhat Van der Vaarton

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 13. 16:52
Rafael van der Vaart akár ingyen is elhagyhatja a Real Madridot - derítette ki a Voetbal Internazional holland szaklap. A megdöbbentő kijelentés Wil van Megentől, a profi futballistákat tömörítő FIFPro szervezet jogászától származik. Az Internél már fenik a fogukat, főleg azután, hogy Wesley Sneijder kikosarazta őket.


Olaszországban és Spanyolországban is nagy port kavart van Megen szakvéleménye, miszerint Van der Vaartért egy fillért sem kellene fizetni kérőinek.

A jogász elmondta, nagy hibát követett el a Real Madrid, amely odaajándékozta a holland mezszámát az új igazolás Esteban Granerónak.

"Nem kapott mezszámot a nyárra a játékos, ami azt jelenti, hogy nem teljesítették a kontraktusban rögzítetteket. Ez akár szerződésszegésnek is minősülhet."

Van der Vaart tavaly nyáron csatlakozott a királyi gárda keretéhez 15 millió euróért, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az új galaktikus érában aztán létszámfölöttivé vált.

Az Inter nem hivatalosan már bejentkezett érte, első számú célpont azután lett a fekete-kékek irányító psztjára, hogy Wesley Sneijder kijelentette, marad és akár a világ legjobbjaival is a helyéért a kezdőcsapatban a királyi gárdában.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu