"A Milan újra legyőzheti a Realt!"

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 19. 14:06
Két nap híján egy esztendeje annak, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében a Milan kisebb csodát végrehajtva bevette a Real Madrid várát, akkor 3-2-re az olaszok diadalmaskodtak a Bernabéuban. Kedd este is valami hasonlóra készülnek a piros-feketék, Arrigo Sacchi, az olasz válogatott egykori szövetségi kapitánya, a Milan korábbi vezetőedzője és a Real futballigazgatója legalábbis ezt jövendöli.


"A Real Madrid-Milan meccs Európa classicója - írta a La Gazzetta dello Sport hasábjain a 64 éves szaktekintély. - Két hatalmas klub nagyszerű történelemmel és tradícióval. Bármerre eldőlhet a mérleg nyelve: a Milan kiváló formában érkezik a Bernabéuba, a blancók ugyanakkor még nem vették át teljesen a Mourinho-féle szisztémát."

Sacchi hozzátette, a Milan-sztárok megbízhatóbb teljesítményt nyújtanak, mint mondjuk Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Ginzalo Higuaín vagy Angel Di María.

"Nekem meggyőzőbb Ronaldinho, Ibrahimovic, Pato, Pirlo és Nesta - folytatta. - A Madrid odahaza mindenkire életveszély, ezért a Milannak előbb megfelelően kell védekeznie, miközben törekednie kell az okos labdatartásra és a kontratámadásokra. ha ez megvan, a vereség kockázata a minimálisra csökken. Sőt!"

Azért ehhez a spanyoloknak is lesz egy-két szavuk...

Madridban 20.45-től találkoznak a csapatok a G-csoportban. A meccset a SportHirado.hu ÉLŐben közvetíti. A másik párosítás: Ajax-Auxerre.

A G-csoport állása:
1. Real Madrid 2 2 0 0 3 0 3 6
2. Milan 2 1 1 0 3 1 2 4
3. Ajax 2 0 1 1 1 3 -2 1
4. Auxerre 2 0 0 2 0 3 -3 0

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Real-Milan: Megvan, kitől fél Mourinho
BEHARANGOZÓ! Rangosabb párharcot keresve sem találnánk, a világ két legsikeresebb futballklubja ütközik meg kedd este a Bernabéuban, egy év után ismét Real-Milan a BL-csoportkörében! Az egyik oldalon Özil, Ronaldo és Higuaín, a...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu