A Milan a fél Chelsea-re pályázik

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 25. 15:25
Didier Drogba, Michael Essien, Salomon Kalou, Nicolas Anelka és Alex - öt név, amelyre szívesen rátenné a kezét a Milan az Il Corriere dello Sport és a talkSPORT szerint.


A piros-feketék kihasználnák, hogy a londoniak új menedzsere, André Villas-Boas friss emberekkel készül megerősíteni keretét, így többen létszámfelettivé válhatnának a Stamford Bridge-en.

Ott van mindjárt Drogba és Anelka, aki Radamel Falcao és Romelu Lukaku vélt érkezése után kerülhetne bajba, egyben könnyedén a kispadra.

Az olaszok próbára tennék az angolokat, vajon mennyire ragaszkodnak a Premier League tavalyi és tavaly előtti gólkirályaihoz, igaz, Galliani csak az elefántcsontpartit emlegette.

Mivel Abramovics a hírek szerint 100 millió fontot különített el Villas-Boasnak erősítésekre, így az sem zárható ki, hogy további játékosok gondolkodhatnak el jövőjükön.

A Milan általános igazgatója szívesen látná keretében Essient, Alexet és Kalout, de a talkSPORT szerint ezen kívül Kakát, Bastian Schweinsteigert és Arjen Robbent is.

Veretes névsor, az biztos, de jó, ha ezekből egy vagy két ember a San Siróba kerül a nyár végére...

Címkék: Chelseamilan_ac
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu