A második félidőben jött a bőcsi henger

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 12. 16:56
Az elmúlt heti kisiklást követően a második félidőben mutatott hatékony játékával magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott a Bőcs a Makó ellen a labdarúgó NB II Keleti csoportjának tizedik fordulójában vasárnap.


LABDARÚGÓ NB II KELETI CSOPORT, 10. FORDULÓ
BŐCS KSC – MAKÓ 3-1 (0-0)
Bőcs, 200 néző. Vezette: Takács J. (Bendik, dr. Kulcsár)
BŐCS KSC: Hamar – Szakszon, Cséke, Molnár Zs., Vass – Siróczki, Irhás, Lipták, Vasas (Ondó, 46., Kóka, 74.) – Menougong, Bardi (Zsarnai, 55.). Edző: Tóth László.
MAKÓ: Czirbus – Rakonczai, Szamosszegi, Magyar, Gévai – Csamangó (Kulacsik, 77.), Molnár V. (Puskás, 46., Podonyi, 55.), Varga, Bány – Maróti, Schreiber. Edző: Kolozsvári János.
Gólszerző: Ondó (49., 66.), Siróczki (81.), ill. Schreiber (75.).
Sárga lap: Vass (75.) ill. Molnár V. (16.), Varga (41.), Magyar (80.)

 

A Bőcs kezdte a mérkőzést, az első komolyabb helyzet a vendégek előtt adódott, amikor az 5. percben Csamangó lőtt kapásból 16 méterről a jobb kapufa mellé. A folytatásban a házigazda volt aktívabb, Cséke fejjel, míg Vasas lábbal próbálkozott.

 

A mezőnyben gyűrték egymást a felek, amikor a 29. percben bőcsi kontra végén Menougong passzolt Irháshoz, aki az érkező Siróczkival kényszerítőzött, de a visszakapott labdát Czirbus elcsípte előle. A szünetig túl sok izgalom már nem történt, így jól jött a pihenő mindenkinek.

 

A második játékrész elején mindkét edző cserékkel frissített, ez a bőcsieknek sikerült jobban, hiszen Ondó a 49. percben vezetéshez juttatta csapatát. Sőt, a csatár a 66. percben duplázott, miután Irhás sarkazása után Czirbust is kicselezve, 10 méterről lőtt az üres kapuba.

 

A folytatásban megélénkült a mérkőzás és a 75. percben Schreiber szépített, jelezve, hogy a Makó még nem adta fel. Azonban a 81. percben Siróczki fejesgólja eldöntötte a meccset, így a Bőcs a szezonban a nyolcadik győzelmét szerezte meg.



EDZŐSZEMMEL:
Tóth László: - A három pont megszerzése volt a célunk, ezt sikerült elérni ezért elégedett vagyok.
Kolozsvári János: - A hazaiak kulcsjátékosai jobbak voltak mint a mi kulcsjátékosaink, ez eldöntötte a mérkőzést.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu