A maffia is kaphatott Amauri vételárából

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 25. 15:37
Olasz lapértesülés szerint a brazil-olasz állampolgárságú Amauri nyári klubcseréjében a szicíliai maffia is közreműködött. A La Sicilia azt is állítja, hogy a labdarúgó palermói távozása előtt korábbi klubjának sportigazgatója és elnöke összeverekedett a kétes ügyleten.



A gólerős futballista a nyáron 24.8 millió euróért hagyta ott a Palermót a Juventushoz kedvéért, s mint a lap megszellőztette, a támadó eladásában a szicíliai maffia is részt vállalt. A cikk kevesebb mint 24 órávával azután jelent meg, hogy a palermói klub elnöke, Maurizio Zamparini egy rendőrségi nyomozást követően kijelentette, egyesülete mindenféle korrupciós pénzügyi tranzakcióktól mentes.

 

 

A La Sicilia tudomása szerint a Szicíliai-félszigeten székelő klub korábbi sportigazgatója, Rino Foschi összeverekedett Zamparinivel, mert előbbi nem akarta, hogy létrejöjjön a megállapodás Amauri eladásáról.

 

 

 

Foschi a csetepatéról egy jelenleg börtönben ülő, korábbi játékosügynöknek, Giovanni Pecorarónak is beszélt. Utóbbit egyébként éppen azért csukták le, mert a rendőrség bizonyítani tudta maffiakapcsolatait.

 

 

 

Médiaértesülések úgy vélik, hogy a szintén rács mögött tartózkodó Salvatore Lo Piccolo nevével fémjelzett maffiaklán részesedhetett az Amauriért kapott összegből.

 

 

 

Egyébként egyre több jel utal a Piccolo-család „háttérmunkájára", a szerda lapok ugyanis arról írtak, hogy az említett szicíliai bűnszervezet megpróbált kizsarolni némi pénzt a palermói klubtól egy új stadion és bevásárlóközpont építési terveihez.

 

 

 

Egy biztos, az újabb híresztelések nagy zűrzavart okozhatnak a Serie A negyedik fordulója után tizedik helyen álló Palermo háza táján.

 

 

 

 

 

 

 

 

 






 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu