A Madridnál a szégyen miértjeit keresik

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 28. 10:36
A Real Madridnál senki sem tud válaszolni arra kérdésre, miért bőgött le a csapat 4-0-ra harmadosztályú riválisával szemben a Király Kupában a legjobb (?) 32 között. A gyalázatos eredmény ellenére Pellegrini nem mond le, Guti szerint semmi ok a pánikra, míg Raúl továbbra is bízik a továbbjutásban. Egy kicsit ezért szégyellik az Alcorcónban történteket.




Ha valaki nagy összegben fogadott arra, hogy a harmadosztályú Alcorcón 4-0-ra megalázza a Real Madridot kedd este a Király Kupában, az szerda reggel dúsgazdag emberként ébredt fel. Pellegrinit azonban ez aligha vigasztalja.

„Nem létezik magyarázat a történetekre. Egész héten remekül végeztük a munkánkat, nagyszerűen felkészültünk a találkozóra, és tessék! A riválist 3200-szor láttuk játszani, így aztán nem lepett meg, hogy ilyen kiválóan futballoztak, de a saját csapatomat nem értem” – panaszkodott a lefújást követő sajtótájékoztatón a chilei vezetőedző, akinek mindennek ellenére sem fordult meg a fejében, hogy lemondjon.

„Nem, erre még csak nem is gondoltam, és egyhamar nem is fogok. Most az a dolgunk, hogy tanuljunk a hibáinkból, és még egyszer ne kövessük el ugyanazokat.”

Spanyol lapok mindenesetre tudni vélik, a Madrid vezetősége kétmeccses ultimátumot intézett Pellegrinihez, aki újabb botlás esetén repül a kispadról. (A Real előbb a Getafét fogadja a bajnokságban, majd a Milan otthonába utazik a BL-ben.)

A Blancók élő legendája, Raúl társaihoz hasonlóan mélyen tudása alatt teljesített a mérkőzésen, de valamire mégis csak jó volt az Alcorcón elleni találkozó.

„Alázatból leckét kaptunk, de még semmi sincs veszve. Lesz ennek a párharcnak egy második felvonása is, a lehetőség adott a talpra állásra. A mostani a meccs miatt azonban bocsánatot kell kérnünk valamennyi madridistától, a klub történetének egyik legfájdalmasabb vereségét szenvedtük el.”

„Nyugodtnak kell maradnunk, és akkor továbbjuthatunk a Bernabéuban – így a félidőben lecserélt Guti. – Az eredménynek nem lesz következménye, egyszerűen csak változtatnunk kell azokon a dolgokon, amelyeket ezúttal elrontottunk.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu