A Madrid csak magával foglalkozik

Szerző: SHLétrehozva: 2012. február 19. 13:50
Ángel Di María boldog, hogy győzelemmel és góllal tért vissza szombaton a Real Madridba, és nem foglalkozik azzal, hogy a Barcelona veszít-e pontokat a Valencia ellen. José Mourinho nem akar újra a Chelsea vagy az Inter edzője lenni.


 

A Real Madrid szombaton felettébb simán, 4-0-ra intézte el a Racing Santandert, amivel tizenhárom pontosra növelte előnyét a vasárnap pályára lépő Barcelonával szemben.

Ángel Di María decemberi combsérülése után játszott ismét a királyiaknál, és öröme határtalan volt a lefújás után.

„Minden miatt boldog vagyok. Hosszú idő után tértem vissza, betaláltam, és megnyertük a meccset” – lelkendezett az argentin szélső.

„Már a Levante ellen játszhattam volna, de úgy döntöttünk, hogy még egy hétig csak edzek. Szerencsére bejött, mindenki csak jól járt.”

A Barca botlása nem kizárt, hiszen vasárnap este a harmadik Valencia látogat a Nou Campba. A játékos nem stresszel.

„Csak magunkkal foglalkozunk. Ha minden héten három ponttal gazdagodunk, nem veszíthetjük el a bajnokságot.”

José Mourinho eközben arra reagált, hogy a Chelsea és az Inter szurkolói is őt éltették csapatuk hétvégi találkozóján.

„Nagyon szeretem a Chelsea-t és az Intert, drukkolok nekik, és örülök, hogy az én nevemet éneklik a stadionban. Ugyanakkor nem tervezem, hogy másodjára is leüljek valamelyik csapat kispadjára.”

Cristiano Ronaldo mérföldkőhöz érkezett a Racing ellen, 123 meccsen elért 121. madridi találatával utolérte a klubrangsorban Juanitót, akivel holtversenyben 13.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Madrid mind közelebb az aranyhoz
A Real Madrid újabb lépést tett a bajnoki cím felé szombat este, miután 4-0-ra legyőzte a Racing Santandert a Primera División 24. fordulójában. Ronaldo már az elején a hálóba fejelt, Benzema az első és a második félidő...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Real Madrid
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu