A Levszki Szófia lesz a Loki ellenfele

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 7. 12:35
A bolgár Levszki Szófiával mérkőzik a Debrecen a labdarúgó Bajnokok Ligája 4. selejtezőkörében. A pénteki Nyonban rendezett sorsolás alapján a Loki idegenben kezd, majd hazai pályán vívhatja ki a továbbjutást a BL főtáblájára. Juhász Roland csapata, az Anderlecht a Lyonnal mérkőzik, remek csatának tűnik az Arsenal-Celtic párharc.


Elkerülte a legnehezebbnek tűnő két ellenfelet, az Olympiakoszt és a Köbenhavnot a Debrecen és a 26-szoros bolgár bajnok illetve kupagyőztes Levszki Szófiával találkozik a BL-főtábláért.

A Loki idegenben kezdi a párharcot, az első mérkőzésre augusztus 18-19-én, a visszavágóra egy héttel később kerül sor. A pontos időpontok egyelőre nem ismertek, a csapatokkal még pénteken egyeztet az UEFA.

A feladat nem lehetetlen, bár nem túlzás kijelenteni, a bolgár ellenfél számára az utóbbi időben több siker termett az európai kupaporondon, mint az elmúlt két évtizedben a teljes magyar futballnak.

A Levszki a 2005/06-os UEFA-kupában a negyeddöntőig menetelt, a következő idényben pedig a Bajnokok Ligája főtábláján vitézkedett.

Mint ismeretes, utoljára honi együttes az első számú európai kupa csoportkörében az 1995/96-os szezonban szerepelt, a Ferencváros révén.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu