A Juve nem kér Buffonból, irány az MU?

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 6. 11:25
Kellemetlen részleteket szellőztetett meg a Juventus háza tájáról a Tuttosport, amely állítja, Gianluigi Buffon szénája borzasztóan áll a klubnál és egyre valószínűbbnek tűnik a szakítás, egyben felmerül a Manchester Unitedhez való igazolás.


Porckorongsérvvel megműtött és várhatóan csak jövőre visszatérő 32 esztendős világbajnok hamarosan leül tárgyalni a klub vezetőivel, de úgy hírlik nem sok jóra számíthat.

A hosszú nyúló felépülés miatt kezd fogyni az elöljárók türelme, akik nem adják meg a kellő tiszteletet neki és a kapcsolatok helyreállítása már nem néhány barátságos, békítő szándékú mondaton múlhat.

Buffon állítólag nehezményezi, hogy a torinóiaknál Andrea Agnelli elnök kinevezése óta beköszöntött új korszakban nem megfelelően bánnak vele és amennyiben maradna, a költségcsökkentés jegyében alaposan megnyirbálnák évi 6 millió eurós fizetését.

A Tuttosport hozzáteszi, egyelőre nem érkezett konkrét ajánlat érte, de a Manchester United árgus szemekkel követi minden lépését a veterán Edwin van der Sar helyettesének megtalálása reményében.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu