A Chelsea új menedzsere elődjét okolja

Szerző: SHLétrehozva: 2012. december 1. 12:19
Rafael Beítez, a Chelsea megbízott menedzsere elődjét, Roberto Di Matteót hibáztatja a csapat meggyengüléséért. Szerinte olasz kollégája nem rotálta megfelelően a keretet, így a meghatározó játékosok egyszerűen elfáradtak és kiégtek.


 

Rafael Benítezt még ki sem nevezték a Chelsea kispadjára, Roman Abramovics klubtulajdonos máris magához hívatta, hogy számon kérje a csapat két gólnélküli döntetlenjét a Manchester City és a Fulham ellen.

A spanyol tréner elmondta az orosznak, hogy elődje, Roberto Di Matteo túlságosan ragaszkodott a játékosok egy csoportjához, akik túl sok mérkőzést játszottak egymás után. Ez vezetett odáig, hogy a Chelsea címvédőként  is könnyen kieshet a Bajnokok Ligájából, amire a sorozat történetében még nem volt példa.

És a gárda most már a bajnokságban sem áll az első helyen, a két manchesteri csapat megelőzte. "Látható, hogy ez a csapat fizikálisan nincs rendben" - mondta Benítez, akit pedig rendesen fújoltak a szurkolók eddig valamennyi meccsén.

"Az elképzelésem az, hogy az egész keretet használom. Egyes játékosok túl sokat játszottak eddig, mások pedig sokkal kevesebb lehetőséget kaptak. Nem lehet nyolc napon belül 2-3 meccset lejátszani teljesen fit kerettel. Elveszik az iram és az energia."

"Volt egy vezetői beszélgetés, ahol elmondtam, mit láttam eddig. Nem azért jöttem, hogy kritizáljak bárkit is, de ez a valóság. Csapatként erősebbek leszünk, ha ügyesen zsonglőrködünk a kerettel."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu