A Chelsea középpályására vadásznak

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 3. 10:20
A Szpartak Moszkva kínálna egérutat a Chelsea zömében kispadot koptató középpályása, Jurij Zsirkov számára, miután Dick Advocaat, az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya figyelmeztette a futballistát, hogy jó lenne, ha találna egy olyan klubot, ahol állandó játéklehetőséghez jut.


A tavaly 18 millió fontért Angliába hozott Zsirkovot a nyáron az orosz bajnokságot vezető, Huszti Szabolcsot foglalkoztató Zenit vitte volna, de a Kékek visszautasították a szentpéterváriak ajánlatát.

A Daily Mail úgy tudja, bejelentkezett a következő kérő, ismét hazájából, hiszen ezúttal a Szpartak Moszkva látná szívesen soraiban őt. Az egyesület vezetőedzője, Valerij Karpin kendőzetlenül beszélt érdeklődésükről:

„Korábban, most és januárban is foglalkoztatott szerződtetésének lehetősége" – jelentette ki a tréner, aki a Bajnokok Ligájában éppen a Premier League címvédője ellen küldheti pályára fiait néhány héten belül.

A 27 esztendős Zsirkov londoni pályafutását mindkét térdét érintő állandó sérülések nehezítették, így alig-alig kapott lehetőséget Carlo Ancelotti keretében. Dick Advocaat pedig nem örül annak, ha kulcsemberei csak a cserepadon ücsörögnek.

„Nem tetszik, hogy Biljaletgyinov, Zsirkov és Pavljucsenko kevés játéklehetőséghez jut. Ez mind számukra, mind a nemzeti csapat számára káros, szükség lenne a lehető legtöbb meccsen való szereplésükre" – jelentette ki a holland.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu