A bíró elnézést kért a Chelsea góljáért

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 20. 16:13
Mike Riley futballbíró, a Premier League játékvezetőinek nevében írásban kért elnézést a West Bromwich Albion csapatától, amiért kollégája, Andre Marriner a november 9-i Chelsea - WBA angol bajnoki meccs utolsó percében befújt egy jogtalan tizenegyest a hazaiaknak, akik csak így tudtak egyenlíteni 2-2-re.


 


José Mourinho, a Chelsea menedzsere még veretlen a Stamford Bridge-en, ezt azonban nagyon megköszönheti Andre Marriner játékvezetőnek is, aki a West Bromwich Albion elleni, november 9-i bajnoki meccs 94. percébben befújt egy jogtalan tiezenegyest a hazaiaknak, akik ezzel egyenlítettek is 2-2-re.

Az ítélet mindenütt felháborodást váltott ki, a visszajátszások egyértelműen igazolták, hogy a döntés rossz volt. A WBA írásban nyújtott be panaszt a liga vezetőinek, és Steve Clarke edző teljesen jogosan érezhette úgy, hogy két pontot elvettek tőle aznap Londonban.

Az eset még a Premier League játékvezetői előtt is egyértelmű volt, ezért Mike Riley, a profi játékvezetők hivatalos szervezetének általános igazgatója telefonon és írásban is elnézést kért a birminghami klubtól.

"Telefonon felhívott minket Mike Riley, és elnézést kért - mondta Clarke a WBA hivatalos honlapjának. - Ez ugyan nem adja vissza a döntés miatt elveszített pontjainkat, de a hívás korrekt dolog volt Mike részéről. Ha ugyanis bocsánatot kér, nyilván ő is érzi, hogy az ítélet rossz volt."

ANDRE MARRINER TÉVES ÍTÉLETE:

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kamu büntetővel mentett pontot a Chelsea
José Mourinho valaha volt első hazai bajnokiját veszthette volna el a Chelsea-vel a Premier League 11. fordulójában, de Eden Hazard kamu büntetőjével 2-2-re mentették a West Brom ellen meccset, méghozzá a 96. percben. A...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu