A Bayern nem kivételezik Kroosszal

Létrehozva: 2014. február 24. 18:55
Az angol sajtó kedvence lett az elmúlt hetekben Toni Kroos, akit nem győznek összeboronálni a szigetország legnagyobb csapataival, miközben a Bayern Münchennél kizárták, hogy kivételeznének megtartása érdekében.


A 24 éves középpályás szerződése 2015-ig szól a bajoroknál, ahol gyerekkora óta szerepel, tehát kezd közeledni az ideje jövője rendezésének. Egyelőre nincs megegyzés klubjával, miközben Angliában elsősorban a Manchester Unitedet emlegetve az újságírók szinte naponta cikkeznek az Arsenal ellen óriásit játszó futballista lehetőségeiről.

A Bayern igazgatótanácsának elnöke, Karl-Heinz Rümmenigge az üggyel kapcsolatban frissen a Skynak elmondta, hogy nem teljesítenek extra igényeket. „A klub nevében és érdekében kell döntést hozni, ha valakinek az igényei meghaladják az elvárásokat. Nincs olyan játékos, akiért érdemes lenne átírni a teljes fizetési rendszerünket."

„Nincs pótolhatatlan ember. Ha valaki a Bayernnél akar maradni, csak az tudom tanácsolni, ne játssza túl a lapjait."

„Toni szerződése 2015-ig szól, és előtte nem megy sehova. Elszántak vagyunk, hogy a csapatnál tartsuk papírjai lejárta után is. Sokra tartjuk, és ezt már nem egyszer megmutattuk" – tette hozzá határozottan a BL-címvédő feje.

Kroos 35 mérkőzésen szerepelt eddig a németek színeiben, ezalatt kétszer volt eredményes. A Daily Mirror hétfői cikke szerint az MU 30 millió fontot szánna rá, és egészen elképesztő heti 250 ezer fonttal elégíteni ki igényeit.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu