„A Bayern gyenge pontja a védelem”

Létrehozva: 2014. február 19. 18:14
Stefan Effenberget, a Bayern München korábbi meghatározó játékosát kérdezte a Goal.com a címvédő szerdai, Arsenal otthonában sorra kerülő Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjéről. Nehezen, de talált kifogást a bajorokban...


„Nagy várakozásokkal tekintek a mérkőzés elébe – kezdte a jelenleg német Sky televíziónak szakértőként dolgozó 45 éves kiválóság, aki 95 mérkőzést játszott az együttes színeiben. – A világ legjobb csapatát látjuk majd egy olyannal szemben, amely képes borsot törn a címvédő orra alá. Egy kiváló, de szoros mérkőzésre számítok."

„Az Arsenalnak nincs mit rejtegetni, jól erősített a nyáron, versenyképes futballt játszik és kiválóan halad előre. Nyílt játékot várok, amely kevésbé a taktikázásról szól majd. Mindkét oldalon az erős támadóegység lehet az úr."

„Ha a Bayern Münchennek van gyenge pontja, akkor az a védelme lehet. Itt lehet megfogni a csapatot, de így sem egyszerű. Felmerülhet a meglepetés esélye, de nálam a vendégek a favoritok" – foglalt állást Effenberg.

„Nem feledem viszont, hogy az Arsenal tavaly 2-0-ra nyert Münchenben és kis híján kiejtette ellenfelét a sorozatból. A Bayern túlságosan biztonságban érezte magát az első mérkőzés után. Ezúttal is hasonlóra számítok, kevésen múlik majd a továbbjutás, a dráma sem marad el. Azt viszont ismét leszögezem, hogy szerintem a Bayernt a döntőig most sem lehet majd megállítani, igaz kételkedem benne, hogy létrejön egy újabb német házidöntő" – zárta.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu