A Bayern felőrölte a Cityt, és fordított

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 1. 22:22
A harmadik Audi Kupa döntőjét a vendéglátó Bayern München nyerte, miután hátrányból fordított, és 2-1-re nyert a Manchester City ellen. A Josep Giardiola vezette bajorok többet birtokolták a labdát, többet támadtak, és végül felőrölték ellenfelük ellenállását, ami azt eredményezte, hogy gyakorlatilag hét perc alatt nyerték meg a meccset. A német bajnok, kupagyőztes és Bajnokok Ligája-győztes alakulat megérdemelten tartotta otthon a trófeát.


 

2013-AS LABDARÚGÓ AUDI KUPA
DÖNTŐ:
BAYERN MÜNCHEN (német) - MANCHESTER CITY (angol) 2-1 (0-0)
München, Allianz Aréna V.: Wolfgang Stark (német)
BAYERN MÜNCHEN: Neuer - Lahm (csk, Weiser 90+1.), Martínez (Boateng 67.), Dante (van Buyten 67.), Alaba - Schweinsteiger (Kirchhoff 64.) - Robben (Shaqiri 57.), Kroos (Rafinha 59.), Thiago (Mandzukic 57.), Ribéry - Müller Vezetőedző: Josep Guardiola
Cserék: Starke (kapus), van Buyten, Mandzukic, Shaqiri, Rafinha, Pizarro, Kirchhoff, Boateng, Weiser, Hojbjerg, Green
MANCHESTER CITY: Pantilimon - Zabaleta, Kompany (csk), Boyata, Clichy - Milner, Fernandinho, Barry (Touré 46.), Nasri - Jovetic (Navas 46.), Negredo (Dzeko 74.) Menedzser: Manuel Pellegrini
Cserék: Hart, Wright (kapusok), Lescott, Richards, Kolarov, García, Touré, Silva, Navas, Dzeko, Sinclair, Agüero, Rodwell
Gólszerző: Müller (66.-11-esből), Mandzukic (73.) ill. Negredo (61.)
Sárga lap: Boyata (41.)
ONLINE KÖZVETÍTÉS

90+2. perc Vége a mérkőzésnek.

88. perc Egyenlítési lehetőség a Manchester City előtt, de James Milner remek kiugratása után Edin Dzeko nem találja el jól a labdát egy közeli kísérletnél, ráadásul Manuel Neuer bravúrral kivédi.

81. perc Mario Mandzukic találja el jól a labdát, miután két védő között visszakanalazza a labdát, amely a kapufa tövén csattan.

75. perc Costel Pantilimon védi Xherdan Shaqiri erős lövését.

73. perc GÓÓÓÓÓÓÓÓL! Thomas Müller jobb oldali beadását az előre vetődő Mario Mandzukic fejeli be az ötösről. 2-1

72. perc Megint lendületben a Bayern, Franck Ribéry bal oldali beívelését fejelik ki a védők.

66. perc Tizenegyest kap a Bayern München, mert Pablo Zabaleta kézzel ér bele a labdába a saját büntetőterületén belül. GÓÓÓÓÓÓÓÓL! Thomas Müller laposan bevágja a tizenegyest! 1-1

64. perc Bayern-helyzet, de sem Mario Mandzukic, sem Xherdan Shaqiri nem tud ráfordulni a kapu előtt.

61. perc Álvaro Negredo kap zseniális kiugratást, Javi Martínez lépést tart vele, de nem tudja lefutni, a spanyol csatár pedig a védővel a nyakán laposan kilövi a hosszú sarkot. Szép gól volt! 0-1

59. perc Kényszerű csere a német csapatban, Toni Kroos kap egy olyan belépőt, hogy kilyukad a cipője, és le is kell vinni, Rafinha jön a helyére.

57. perc Kettős csere a Bayern Münchennél, Xherdan Shaqiri és Mario Mandzukic áll be Arjen Robben és Thiago Alcantara helyére.

55. perc Megint Samir Nasri ad középre, pont az érkező Álvaro Negredo fejére, aki viszont Manuel Neuer testére fejeli a labdát. Pedig volt ott még hel. Elképsztő mázlija volt a Bayernnek.

51. perc Smair Nasri szerez gólt kiugratásból, de érvénytelenítik les miatt. Erősen véleményes.

49. perc Manuel Neuer jól zárja a szöget, és elképesztő bravúral védi Samir Nasri ziccerét, és a felpattanó labdát még meg is kaparintja.

46. perc A Manchester City kezdi a második félidőt. A szünetben kettőt cserélt az angol csapat, Yaya Touré és Jesús Navas jött be Gareth Barry és Stevan Jovetic helyére.

Szünet.

45+1. perc A bíró lefújja az első félidőt.

44. perc Samir Nasri varázsolja Álvaro Negredo fejére a labdát, aki kapura fejel, de pont Manuel Neuer kezeibe. A spanyol csatár fél perc múlva újabb fejest küld kapura, mellé.

41. perc A meccs első sárga lapját Dedryck Boyata kapja, mert a 16-os szélén felvágja Franck Ribéryt. A szabadrúgást Toni Kroos küldi erősen kapura, de a védők kifejelik.

38. perc Gael Clichy lövi kapura 18 méterről, fölé.

36. perc Arjen Robben jobb oldali szögletét az üresen hagyott Bastian Schweinsteiger fejeli kapura, fölé.

33. perc Egy gyors és pontos Bayern-támadás végén Franck Ribéry lövi el a labdát nagy erővel, laposan keresztbe a kapu előtt, de senki sem ér bele, se védő, se támadó.

32. perc Az első komolyabb City-helyzet, Stevan Jovetic szúrja rá 16 méterről, nem sokkal megy a jobb kapufa mellé.

29. perc Nagyon nyom a Bayern. Előbb Arjen Robben lövését tenyereli ki Costel Pantilimon, majd a visszalőtt labdát a berobbanó Bastian Schweinsteiger elől kell tisztázni. A második hullámban jövő beadást David Alaba fejeli el Dante elől, ha hagyja, talán gól is.

27. perc Thomas Müller fejel centikkel a kapu fölé öt méterről, de lesen volt Bastian Schweinsteiger beadásánál.

26. perc Samir Nasri indítaná Stevan Joveticet, de a kapujából kifutó Manuel Neuer lefüleli.

23. perc Philipp Lahm húzza meg a jobb oldalon, beadásába Vincent Kompany vetődik bele.

16. perc Arjen Robben tolja a labdát egyre beljebb a tizenhatos előtt, majd lő, de csúnyán fölédurrant.

13. perc Arjen Robben 30 méteres szabadrúgását húzza le a kapujából kilépő Costel Pantilimon.

11. perc Franck Ribéry bal oldali szögletét Bastian Schweinsteiger sodorja mellé. A Bayern eddig teljesen beszorítja a Manchester Cityt.

9. perc Toni Kroos távoli, életerős lövését üti ki oldalra a vetődő Costel Pantilimon.

5. perc Philipp Lahm keresztlabdáját Franck Ribéry kapásból kapura lövi, de a labda elmegy az ötösön keresztbe.

2. perc Franck Ribéry kerül óriási helyzetbe, az ötös sarkáról laposan kapura lövi, de Costel Pantilimon egy gyors vetődéssel megfogja.

1. perc Elkezdődik a mérkőzés.

19:30 Köszöntjük Kedves Olvasóinkat! A 2013-as Audi Kupa döntőjét a vendéglátó Bayern München játssza az angol Manchester Cityvel, a bronzmeccsen pedig az olasz AC Milan legyőzte a brazil Sao Paulo együttesét. Íme a statisztika:

MÉRKŐZÉS A 3. HELYEZÉSÉRT:
AC MILAN (olasz) - SAO PAULO (brazil) 1-0 (0-0)
München, Allianz Arena V.:
AC MILAN: Amelia - Pacifico, Zaccardo, Vergara (Iotti 46.), Emanuelson - Poli, Cristante, Nocerino - Niang (Constant 70.), Petagna, El Shaarawy (Kinsley Boateng 46.) Vezetőedző: Massimiliano Allegri
Cserék: Abbiati, Gabriel (kapusok), Muntari, K-P. Boateng, Traore, Constant, De Jong, Iotti, Pinato, Antonini, Kinsley Boateng.
SAO PAULO: Denis - Douglas (Tolói 46.), Edson Silva (Wellington 46.), Lucao, Reinaldo (Schmidt 46.) - Rodrigo Caio (Lucas Farias 46.), Ganso (Roni 66.), Lucas Evangelista (Osvaldo 77.), Maicon (Fabrício 77.) - Aloisio (Ademilson 66.), Silvinho (Jádson 66.) Vezetőedző: Paulo Autuori
Cserék: Rogerio Ceni, Renan Ribeiro (kapusok), Tolói, Wellington, Jádson, Ademilson, Osvaldo, Roni, Fabrício, Farias, Schmidt
Gólszerző: Kinsley Boateng (52.)
Sárga lap: Poli (61.), ill. Roni (67.)

EZZEL A GÓLLAL NYERT A MILAN:

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Őrült félidő: 0-5-ről szépített a Milan
A Manchester City 36 perc után már 5-0-ra vezetett a tartalékos Milan ellen az Audi-kupán, mielőtt az őrült első félidőben kialakult az 5-3-as végeredmény Münchenben. Edin Dzeko és Stephan El Shaarawy duplázott....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bayern-City ütközet a tornagyőzelemért
VIDEÓ! A Manchester Cityvel játszik az idei Audi-kupa felkészülési torna csütörtöki döntőjében a házigazda Bayern München, miután 2-0-ra nyerni tudott a Sao Paulo elleni elődöntőben. A brazilok kontrajátékra rendezkedtek be, és...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu