1500-szoros pénzt nyert egy drukker

Létrehozva: 2012. január 3. 16:19
Hét és félezer fontot nyert egy angol futballszurkoló, aki öt fontot tett fel arra, hogy a címvédő Manchester United, a listavezető Manchester City és az élmezőnybe tartozó Chelsea egyformán vereséget szenved a Premier League 19. fordulójában. Az Everton-drukker mindhárom tippje bejött, ezzel 2,8 millió forintnak megfelelő összeget nyert nagyjából kétezer forintos tétjével.


 

A United hazai pályán kapott ki az akkor utolsó Blackburn Roverstől 3-2-re, a középmezőnybe tartozó Aston Villa a Chelsea vendégeként diadalmaskodott 3-1-re, a Sunderland pedig otthon, a 93. percben szerzett góllal győzte le a Cityt.

„Tulajdonképpen megnyugtató volt számunkra, hogy csak öt fontot tett fel a szezon három legvalószínűtlenebb eredményére - mondta a William Hill fogadóiroda egyik szóvivője. A Manchester United-Blackburn meccs 23-as nyereményszorzója a valaha volt legmagasabb, amit egy Premier League-összecsapásra kínáltunk. Ehhez hozzájött a Sunderland és az Aston Villa sikere, így 1518-as odds jött ki a végelszámolásnál.”

A szóvivő hozzátette, ha a szerencsés nyertes azt is belevette volna a fogadásába, hogy kedvenc együttese, az Everton nyer a West Bromwich vendégeként, akkor közel 20 ezer font ütötte volna a markát.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu