Száz felett dobott a Győr a Ceglédnek

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 19. 19:59
Magabiztosan, 102-48-ra győzött hazai pályán a Seat Foton Győr együttese a Cegléd ellen a női kosárlabda-bajnokság ötödik fordulójában. A győriek végig vezettek a mérkőzésen, a ceglédi bravúr egy pillanatira sem volt benne a levegőben. A hazaiak még pihentetni is tudták a meghatározó játékosaikat a jövő hét csütörtöki stockholmi Európa Kupa-mérkőzésre.


NŐI KOSÁRLABDA, NB I, 5. FORDULÓ:
SEAT FOTON GYŐR – CEGLÉDI EKK 102-48 (24-13, 31-5, 23-14, 24-16)
Győr, 150 néző. Vezette: Makovsky Sz., Fekete L.
SEAT FOTON GYŐR: Borovickova , FŰRÉSZ 11/9, Vida 4, Radunovic 8, KELLER 17Csere: Izsák 2, VARGA R. 18, Kovács K. 8, Imbergerova, Süle 5/3, ANTOLOVICS 22, Orsó 7 Vezetőedző: Tapodi Péter.
CEGLÉDI EKK: Orbán 2, Halmi 3/3, Hegedűs 10, TIBa 12/6, Serbán 11Csere: Baksa 3, Gál, Földi A. 1, Lukács 2, Lakatos, Nagy N., Szabó B.4 Vezetőedző: Földi Sándor.

A mérkőzés kezdetét jelző sípszó után jó pár támadásnak kellett eltelnie, hogy a gyűrűbe találjanak a csapatok. Az első kosarakat a hazaiak szerezték Keller Annamária révén, majd Tiba válaszolt a vendégek részéről. A győriek fokozatosan elhúztak a ceglédiektől Fűrész és Vida pontjaival, és az ötödik percben már tíz pont feletti volt a különbség a javukra.

 

A második negyedet is a hazaiak kezdték jobban, a ceglédiek nem tudtak mit kezdeni győri magas emberekkel, akik remekül centereztek a palánk alatt. Radunovics és Keller nagyszerűen megértették egymást és látványos kosarakat szereztek. A második negyed derekán már húsz pont felett volt a különbség a győriek javára. A statisztika hűen tükrözte a hazai erőfölényt, 55-18-as hazai vezetésnél vonultak szünetre a csapatok.

 

A harmadik negyedben is minden ott folytatódott, ahol az első befejeződött. A győriek könnyedén szereztek kosarakat, míg a vendégek becsületesen küzdöttek a pontokért. Az utolsó negyed előtt már csak az volt a kérdés, hogy a hazaiak vajon elérik-e a száz pontot. Nos elérték.

 

Az utolsó tíz percben már mindkét vezetőedző azoknak szavazott bizalmat, akik általában kevesebb játéklehetőséget kapnak. A hazaiak könnyed mérkőzéssel készülhettek a csütörtöki stockholmi Európa Kupa-mérkőzésre.

 

 

EDZŐSZEMMEL:
Tapodi Péter: - A csapat játékával és hozzáállásával egyaránt elégedett voltam.
Földi Sándor: - Gratulálok a Győrnek. A kosárlabda nem csak játék és mese.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu